No to 6-7l to nie jest źle ;p A jak doliczyć jeszcze to, że katujesz DTke po lesię itd, a u mnie 99% drogi to asfalt to też robi to swoje
A jeszcze do silników wracjąc - TZRka niby też ma ten sam silnik, ale osiągi jednak na nieco wyższym poziome ;]
TZR ma 3parę kM …
Tylko, że właśnie siedzi w niej ten sam silnik! Na dowód mam pudełko po Meteorze na którym mam nabite DTR/TDR/TZR i korbowód, który kupiłem do TZRki i pasuje idealnie ;]
Hmm ciekawe Ale jest bardziej wyżyłowana tak czy siak
Zobacz po sklepach internetowych ;p Części silnikowe do DTR i TZR są te same Powaga
Może ma inne przełożenia, niekoniecznie mówię tu o zębatkach przy kole tylko ma co nagmatwane w środku.
Silnik w TDR i DT to i tak chyba jedne z najsłabszych 125 2T ;]
No tak Ale wytrzymałe !
I to chyba jedyny plus ;p
Cichoo
Dobrze jest
a jakie macie gaźniki panowie
jakie srednice krocca
to wszystko powoduje różnice w osiagach
TZR zwykla ma ten sam ale Belgarda ma trochę mocniejszy… Np. jest tdr belgarda to ona ma więcej mocy od zwyklej ;))
TZR zwykla ma ten sam ale Belgarda ma trochę mocniejszy... Np. jest tdr belgarda to ona ma więcej mocy od zwyklej ;))
Bo ma tylko gaźnik wyje***ie duży ...
KruczeK napisał:
a jakie macie gaźniki panowie
jakie srednice krocca
gaźnik 28mm Mikuni
króciec nie wiem
U mnie również Mikuni 28mm
Tego się po prostu nie da wyliczyć …
Paliwo, opony, wielkosć opon, opory powietrza, aerodynamika, kopulacje niedźwiedzi, wypalanie lasów itd.
No a tzr belgrada ma gaźnik 36 albo 38 to trochę roznicy jest
No dobra ;p Mniejsza z tym Kocham swoją TDRkę i na pseudoplastik (przynajmniej w tej pojemności) bym nie zamienił
A teraz…
Ta dammm
Okrągła liczba ;p
Kiedyś czytałem gdzieś, że jak licznik jest cofany to każda cyferka jest w innym miejscu Moj licznik chyba jest doskonałym tego przykładem
haha ;D Ciekawe jaki wtedy realny przebieg jest jeśli to prawda ;))
Realny jest właśnie 512km (teraz to może z 550;p)
Remoont był nie Ale to ja pierwszy raz rozbierałem ten silnik
tu nie tylko o silnik chodzi ale o inne podzespoly jak amor, lagi, lozyska ramy, i inne pierdoly
Wiem, ale o silnik m.in. A reszta źle nie wygląda jeszcze
Ty czekaj … to on przy 32k (teoretycznie) miał pierwszy raz wymieniany tłok ? :d
Czy mówisz o rozpoławianiu silnika ? ;d
Dzięki za info (chyba mam dobrze :P) Lekko się pochyla ale chyba dobrze jest ? Powiedzcie, że tak !
No ale ciekawe ile u ciebie było ; )