przecież kazdy licznik mechaniczny ma jakieś tam niedokladnosci i u nikgo nie beda wszyskie cyfry rowniutko przy jakims tam rownym przebiegu
No ja rozumiem, że równiutko nie ;D Ale bez przesady, ze kazda cyfra gdzie indziej.
Tłok który ja wyciągnąłem (tzn mechanik ) miał ok 56mm ;p Także też mógłbyć oryginalny ;p
I w sumie tak - mówię o rozpołowieniu silnika
[ Dodano: 03-09-2009, 20:49 ]
Nowy napęd
[ Dodano: 29-09-2009, 22:48 ]
Mały UP
V-max = 120km/h We dwóch 110, ale bez straty na przyśpieszeniu itd
Spalanko - w okolicach 5l/100. Nie sprawdzałem dokładnie. Ale spalił coś ok 3,5l na 70km, może nieco więcej Średnia prędkośc ok 90km/h i jazda we dwóch
No i chyba tyle Od remonu zrobione ok 1300km, do 33k na liczniku brakuje 100km
I wgl jest fajnie
[ Dodano: 20-02-2010 ]
Siemanko
Nic się TDR nie zmieńiła
Chyba ;]
Jeszcze przed listopadem w TDR stuknęło 33kkm Docieranie już dawno uważam za temat zamknięty
Pod koniec sezonu tylko wyniknął mały problem. Zaczęła się cholernie grzać i przegrzewać, a 27.11 odmówiła posłuszeństwa… Albo walnęły pierścienie albo muszę do gaźnika zajrzeć…
Plany na ten sezon?
- zmienić oponki na nowe lub chociaż używane, ale nowsze (moje mają koło 9 lat chyba xD)
- pozbierać TDR do kupy, żeby to już jeździło tylko
- wymienić termostat - w związku z tym przegrzewaniem… Czujnik już wymieniony
- pomalować wydech
- i pewnie kilka drobiazgów się znajdzie
- kupić albo dorobić bagażnik jakiś w końcu
O właśnie! I mam już 2 oryginalne podnóżki
A tutaj jeszcze ostatnie zdjęcie zrobione w sezonie 2009
Wstawiłbyś więcej fotek ;p Jaką ma przyśpiechę do 100?
w 10 się pewnie zamknie
Link do BikePics podawalem chyba
A przyśpiechaż Nigdy nie liczyłem dokładnie, ale tak, ok 10s
czyli wynik zadowalajacy normalnego czlowieka. A pojebanego co chcialby z 3-4s na pewno nie.
Sory nie chciałbym go :PP
Go?
Kogo?
Kto by chciał 3-4są
Ja !
albo nieźle zajechana albo nieźle zablokowana … Ona do 100 to powinna okolo 8 mieć i 140 powinna bez problemu dociagać
Niekoniecznie… 140 to mało która osiąga… A napisałem, że dokładnie nie liczyłem ile jest
Zajechana nie może być -.- Przecież dopiero co po remoncie
To może zablokowana ? Ona powinna naprawde do 140 dojsc i do 100 dosc szybko. Ona ma silnik chyba taki jak dt
Ma silnik jak DT, jest 9KG cięższa.
Na forum chyba tylko kilka osob pisalo o 140km/h, Youtube też niewiele chce nam pokazać na ten temat.
Może i zablokowana, ale… Gdzie? W kolanku nic nie ma, obroty kręci do końca…
Ona ma mocy pewno tyle co moj runner a moj runner za lekki nie jest, ja waze pewno okolo 90 a te 7s do 100 łapie i na maksa do 150 dociśnie
Heh ;]
Zobaczymy, pokombinujemy Mi i tak te 120 wystarcza w zupełności
Tylko 2 czy 3 razy tyle jechałem
Narazie muszę ją ożywić, ale za zimno jeszcze żeby w garażu siędzieć
Ja mam garaż pod domem to na bierzaco bym mogl tylko mam zasrana szkole Rób rób sprzęta
pierdol szkole zostan Ninja ;)Wino napisał:
tylko mam zasrana szkole
Danielson napisał:
pierdol szkole zostan Ninja ;)
A ty pier***l forum spamuj dalej...
Wino - pieprzysz głupoty ...
Czego ty chcesz od tych 20pare koni ?
Mi DT też targa jakieś 130 (80kg)
Hmmm na moje to kwestia zębatek
Shakin załóż krowiaste zębatki to będziesz miał najszybszą TDR 125 która będzie się zbierała jak żółw
Jak dla mnie to większą frajdę daje przyśpieszenie niż v-max :roll:
Ale po coś Nie zależy mi jakimś niewiadomo jakim vmax.
Napęd niedawno zmieniałem… Zastanawiałem się nad konfiguracją 17/57, ale ostatecznie zostało orygianlen (16/57) przełożenie.
- - - (EDIT 13.09.2010) - - - -
TDRa sprzedana
Poszła za 4000zł w dniu 02.09.2010
Śmigało się bardzo przyjemnie. Jeżeli ktoś zastanawia się nad TDR jako nieco większe niż motorower pierwsze moto -> polecam!
i co zamierzasz teraz ;p