Yamaha Aerox <Aktualizacja na dzień 24.01.2009r.>

Witam. Sory że kolejny raz ppp ale nikt nie pisze… :stuck_out_tongue: Mam trzy foty, jak robiłem czwartą to baterie się rozładowały… xD Oto one: P.S Proszę nie patrzeć na podłogę i podnóżki pasażera, na podłodze będą ryfle, podnóżki będą czarne ;p pozdro :slight_smile:

Mógłbyś powiedzieć jak dokładnie nazywa się ta farba. Lakierek super choć mowiąc szczerze rox się za bardzo nie zmienil.

hmmm popatrz sobie na poprzednie foty… To zobaczysz że jednak się zmienił… :stuck_out_tongue: a nazwy farby nie znam :slight_smile:

Nie wiem foty nie ukazują tego co jest w żeczywistości

Mateusz ile te twoje audio ma mocy :?:

[ Dodano: 2008-07-15, 16:22 ]
Ogólnie RoX fajny daje 8/10 :smiley:

wzmacniacz ma niby 700W… a głosniki po 250W czy 300W teraz Ci dokładnie nie powiem…

jeżeli to nie jest wzmacniacz za 1500zł i głośniki za 600zł to te W to jedna wielka pomyłka :stuck_out_tongue:

No chyba raczej tak bo tak pisze na kartonie… xD a wzmak kosztówał 70zł i głośniki tyle samo… xD

Mateusz wiesz co moglbys jeszcze zrobić?? Zmień te orginalne kierunki.

One nie są oryginalne… Trochę je jeszcze przyciemnić i będą ładne :smiley:

Jeżeli masz wzmaka 700 watt mocy nominalnej (ciągłej, sinusoidalnej czy jak tam to można jeszcze nazwać) to po 5 minutach grania aku by siadło…, on ma 700watt mocy maksymalnej, a jeśli nie jest markowy to dają mu maks 50 watt na kanał mocy nominalnej |:

a jakie są osiągi tego cuudał:D

Kiedy robimy jakiś filmik??? może się coś nagra 23 hmm?xD

Zajebis*y aerox! daje 10 na 10. widzę że jesteśmy z tego samego miasta :slight_smile:

Witam długo mnie nie było ale powoli wracam :smiley:
gumis-adam, ja nie do końca jestem z krotoszyna, tylko z Orpiszewa. :stuck_out_tongue:
lukaszrx991, no nakr?cimy coś wkrótce :stuck_out_tongue:
seba_zumico, tak koło 105-110 km/h leci (LICZNIKOWE)

mateuszpasio na zlocie będzieszł

Siema :wink: mój Aerox juz zrobiony :mrgreen: a jaki teraz ma dłwiżk… aż uszy puchn? :wink: nic tylko lecieć na zlot :slight_smile:

ee to nawet dosyc :smiley:

Macie filma :smiley: [youtube]http://pl.youtube.com/watch?v=lDYofUSqdQQ[/youtube] Poamlowana pokrywa przekładni i kopniak na czarno, nowe kierunki tylne - carbonowe. pozdro

Super RoX. gustownie pomalowany :wink: ale jakis wzorek był daćw przednim błotniku- ale to tylko moja sugestia :mrgreen: