Jak wypowiedziałem się na tamtym forum… 10/10 Marzenie na pewno kilku set nastolatków
Ja też się wypowiedziałem na tamtym forum i oczywiście nie zmieniłem zdania Squter mi się bardzo podoba. Aerox wyróżnia się wśród innych, co jest dla tak popularnego modelu trudne do uzyskania! Mógłbyś dać jakiś filmik jak gra audio ?? Pozdro.
filmik nagram ale telefonem… bo mój aparat nagrywa filmy bez dźwięków :roll: pozdro
Witam jutro prawdopodobnie rox będzie rozkręcony i plastiki oddane do lakiernika. Przy tej okazji może się trochę w stunt pobawie…
Coś tu się nie kręci :-? xD Ale czekamy na postępy xD
Nom bo miałem dzisiaj dać plastiki do lakiernika ale mam poczekać jeszcze do soboty… myślę że do wakacji Rox będzie już cacy… xD
Zakup sobie jakieś kieruneczki fajne i wmontuj je w nadkole
no swietnie teraz wygląda hihi
Zawsze moimi ulubionymi skuterkami były i są roxy i f12. Ten twój prezentuje się naprawdę ładnie. Oczekujemy już go po malowanku.
Rox full wypas xP ! Jak dla mnie aerox to najladniejszy i najlepszy skuter !
Nie no Roxik perełka. Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się ten piękny pomarańczowy kolorek. Daje 10/10
Plastiki będą gotowe najprawdopodobniej w poniedziałek… I jest nowe zestawienie kolorów. Otóż grill i osłona zegarów na czarną perłę (lakier z palety BMW ;p) felgi na biało i reszta na ten pomarańcz… ;p pozdro
Bardzo fajne malowanie daje 9/10 nie zmieniaj koloru …
Według mnie wczesniejsza propozycja co do kolorów była lepsza =)
Gadałem dziś z lakiernikiem… cześć elementów już jest pomalowana, reszta jutro… we wtorek zaczynam składać… a jeżeli nie złoże we wtorek to w następnym tygodniu ponieważ wyjeżdżam do poznania…
pozdro
Ile zapłaciłeś za lakierowanie??
Jeszcze nie zapłaciłem… Lakieruje mi mój kuzyn… 8 setek tej pomarańczowej farby kosztuje 120zł już się nie mogę doczekaż jak to wszystko wyjdzie
Elo. Rox już pomalowany i dzisiaj został złożony do “kupy”… Foty dam jak wrócę do chaty… pzdr