Yamaha Aerox <Aktualizacja na dzień 24.01.2009r.>

Witam :slight_smile: Do rzeczy. Rok: 2002 v-max: +/- 100km/h Tuning optyczny: -manetki -malowanie -car audio -nóżka boczna -lampa tylna diodowa -lusterka łezki -jakieś tam naklejki -nadkole BCD -Reflektor przedni Quatro Optic czarny Tuning mechaniczny: - wydech Leo Vince TT - co jeszcze nie wiem bo nie sprawdzałem jeszcze… :stuck_out_tongue: Tak wyglądała kiedyś: Był mały szlif, więc zaczęły się zmiany. Zdjęcia na dzień 24.01.2009r. Zbliżają się ferie zimowe, także będą jakieś poprawki kosmetyczne typu malowanie felg i innych drobnych elementów na czarno itp. Z mechaniki już raczej nic nie będzie ponieważ wystarczają mi obecne osiągi.

Ja bym nie zmieniał malowania teraz jest wypasione. A tak to skuter 8/10 bo nie wiadomo co z mechaniki.

Ładny Aerox daje 9/10 :smiley:

Malowany będzie cały na ten pomarańcz i fele zostaną białe i jakieś drobne elementy. A z mechaniki to raczej już nic nie będzie bo osiągi mnie zadowalają :slight_smile: Pozdro :smiley:

I o to mi chodzilo zeby byl pomalowany caly na pomarańczowo :smiley: :mrgreen:

No i jeszcze muszę linkę od prędkościomierza kupić bo się ukręciła… xD

Jak dla mnie wszystkie Roxy są spoko :slight_smile: Tylko jeden szczegół:Wyp***** to audio bo nie powiem jak wygląda :wink: Ogółem spox Jak dla mnie 9/10-(Gdyby nie to audio… :mrgreen: )

Na razie deska od Audio jest spreyem pomalowana ale będzie ładnie obita białą pleksą :stuck_out_tongue_winking_eye: pozdro

mateuszpasiu napisał:

Na razie deska od Audio jest spreyem pomalowana ale będzie ładnie obita białą pleksą ;P pozdro

Co Ty masz z tym białym xD. zrób to bajerancko pod kolor skuta.Np: na tą Twoją deseczkę mocno dokleić idealnie dopasowaną gąbkę a na to pomarańczowy skaj albo coś lepszego :-P i w to włożyć głośniki.To byłby bajer i nikt Ci nie powie ,że to wieś.Oczywiście o ile zrobisz to porządnie ,a to trochę trwa. Nie myślałeś może o chowanych głośnikach w przednim plastiku?? Widziałem kiedyś coś takiego i normalnie cudo xD.I wtedy schowek ,a przynajmniej część schowka masz wolne.

Areox Ładny :smiley: Podoba mi się nawet daje 8-10 pozdro

fajny rox pomaluj go tak jak mówisz na pomarańczowo i felgi białe i załóż kiere bmx

kiera może będzie w przyszłości. :slight_smile: Narazie w planach to co pisałem :stuck_out_tongue:

piękny ale zmień wydech i cyl cyl moze na Jakiś MRH albo polini corsa i wydech yasuni c21 albo R a i zapomniałem daje ocenkę 8/10 bo jest czysty a lubie czyste motorki ;d

MHR jak już :stuck_out_tongue: ale te cylki potrzebuja mocniejszego wału gaźnika itp. Polini Sport by jeździć na seryjnym wale tylko dysze by trza było zmienić :wink: A moja ocenę już znasz rób to co masz w planach to ocenie lepiej :mrgreen:

fajny roxik tylko zrób coś z tym audio;d p.s albo jesteś z s3m albo koleś ma tam nie mal że identycznego roxa

Super skuter, widać że się bardzo napracowałeś przy nim, 10/10 bez najmniejszego zastanowienia :slight_smile:

trochę ten szary plastik mi nie pasi i audio takie no ale skoro mówisz że masz poprawiać to luz :smiley: 9/10:)

oj co wy się czepiacie tak tego audio ehhhh nikt nie slyszał jak gra no nie pasiu:-D

No daje nawet nawet… Ale obicie tak jak mówiłem i tak będzie zmienione… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Audio jest zajebiste mialem gorsze :shock: xD