Yamaha Aerox <Aktualizacja na dzień 24.01.2009r.>

MOja sugestia wez pomaluj na czarno te trojkaty(plastiki) co się trzymaja kierunki.

Tak jak napisałem będą pomalowane na czarno tylko najpierw muszę kupić dwa trójkąty bo jak widac jeden jest popekany…

Witam, chciałem zamowic u pana * reflektor przedni TNT czarny ale nie ma go na sklepie a ja nie lubie czekać… ;/ więc co mowicie na Reflektor przedni Quattro Optic czarny? pozdro.

lepiej kup tego BCD za 300zł :stuck_out_tongue: TNT to nadaje się tylko do wpasowania w czachę, bo inaczej masz szpary 2-3 cm… :confused: :573:

Juz za pozno… zamowilem takie cus :smiley: P.S przenosze temat do worklog ponieważ jeszcze jakieś zmiany bedą… :stuck_out_tongue_winking_eye: pozdro

no lampa nawet ładna ale efekt to dopiero będzie z zalozona na moto. A jak te trojkatył

nie mam czasu teraz na te trójkąty bo szkoła… ;/ Teraz jestem chory wiec zamowilem ta lampe, mysle ze jutro najpozniej w czwartek będzie bo mieszkam niedaleko poznania. pozdro.

Lampa będzie wypas :wink:

dzieki za mile komentarze :slight_smile:

Przyszedł Quattro Optic, dwie foty zrobione na szybko telefonem…

non no no wygląda zajebiscie teraz z ta lampa.

no lampa fajna pasuje do skuta :wink:

A mi się średnio podoba :shock: Wygląda trochę jak lampa w chińskich skuterach… Ale to tylko moje zdanie :wink:

mi się podoba…;p konfiguracja jest taka: dwie “gorne” soczewki to sa krotkie, a jak wszystkie swieca to sa dlugie…;p

hmm aj bym zrobil odwrotnie ze dolne na krotkie a jak się wlaczaj dlugie to dopiero gorne ale to moje zdanie. Lepiej swieci od seryjnenją

mateuszpasiu napisał:

mi się podoba...;p konfiguracja jest taka: dwie "gorne" soczewki to sa krotkie, a jak wszystkie swieca to sa dlugie...;p

Ahh no chyba, że tak :P Nie mówię, że jest brzydka :P Daj foty lepszej jakości, jak prezentuje się cały rox z tą lampą.

no spoko foty wkrotce, te byly robione na szybko telefonem… ;p

No wypas wygląda :slight_smile:

Witam,
Obiecałem foty, zrobię jutro bo do tej pory nie miałem czasu ;/
Od jutra jak dobrze pojdzie rusza polerka tylnej felgi… ;p