tak się cieszyłem ze zrobie custom a tu dupa i nie zdązyłem , jutro z rana zrbie foty i wstawie
zaraz wstawie foty , wybaczcie ze jedne aparatem a drugie komórą ale miałem problemy z aparatem
gdzie wam się bardziej podobała tablicałą bo ja zdecydowac się nie mogę,pod lapmą czy na przekładni
a tu folia którą zostaną pokryte plastiki, w żeczywistości ciemniejesz bo aparat rozjaśnił
aha i puźniej w paincie narysuje wzory które mam juz wyznaczone na plastikach , chodź kupiłem multiszlifierkę, mam inny pomysł, będe wycinał piłką włosową, a multiszifierkę zostaiwe se do polerek, na razie wypolerowałem kick starter ale jest to zrobione BARDZO nieudolnie bo nie miałem drobniejszego papieru
Mysle że będzie super wyglądał w tej okleinie. Już nie mogę się doczekać fotek :shock:
to na fotki se niestey poczekasz bo w polsce bede dopiero na jajo
wrona, lepiej późno niż później. Sprzedawaj plastiki a nie :lol:
tak będą wyglądać te wloty tylko tu oczywiście robione na odwal i na starej focie , a reszta kolorów to z nudów , aha i na bokach beda takie ładne płomienie a nie jakiś tam krzak , na łezkach będzie logo hebo , tylko tak jak mówiłem zrobione jest na odwal
Edit:
Kruczek mi wparował w posta i obrazek się nie odpala ;p
jak ja wparowalem do posta to dopiero zaczal dzialac
Bez urazy wrona ale według mnie będzie to dennie wyglądało w tej okleinie imitujacej drewno. Ale to tylko moje skromne zdanko Poczekam az okleisz to moze zmieńie zdanie ale jak na razie jakos mi się to nie widzi.
Czekam na Okleine Zobaczymy jak wyjdzie i skomentuje
nrazie dzisiaj zrobiłem tyle jutro może skończę ale nie wszystko bo jeszcze wloty będę robić, mnie się to bardzo podoba
jutro zrobie foty w dzien
No ta okleina to nawet ładna. Jestem ciekaw jak to się będzie prezentować.
nono twój tajemniczy custom widzę ;}
Dokańczaj to bo jestem ciekaw całości
Wrona, jeszcze kask potraktuj tą okleiną
zabraknie mi foli
To dokup, będzie fajnie wyglądało
trekker stan obecny w trakcie robienia jest nadkole , i muszę poprawić parę bąbelków i zagnieceń , potem go dopieszczę i pójdzie na sell
czemu sell ;(
bo ja w polsce długo nie przebywam i nie potrzebne mi będzie tylko troszkę szkoda mi go będzie bo pomimo tego ze jeszcze wygląda jak trup włożyłem w niego sporo serca
Z tą okleiną to oblecha normalnie
nIe ZnAsH SiEeEeEmMmM !
Fajnie jest … może trochę za jasny ale guut
RudY napisał:
nIe ZnAsH SiEeEeEmMmM ! :(
Pokemony atakują!!! :-D
Wrona, to "drewno" to się nie za ładnie komponuje z zielonym, więc obklejaj go szybciej :-P
całego oklejac nie chce bo mi się to nie podoba , tylko jeszcze okleje jakieś akcenty, i może lagi , za dupek kupiłem od metal-x’a i wywaliłem zbiornik oleju , przez co będę mógł normalnie wygładzić nadkole , tymczasowo założyłem ten wypukły plastik ( na zbiornik oleju) bo nie mam małych kierunków, a seryjne jak bym dał na boki to by za bardzo odstawały , bede w maju znowu w polsce to myśle ze wreszcie skończę trekkera
P.s na pokrywie jest jeszcze piasek z plazy (jeździłem z kumplem o 11 w nocy po plazy ) jak kumpel dostarczy foty to wstawię na forum bo nie które naprawdę fajne
aha i nie pytajcie czemu jest seryjny filtr bo to dużo tłumaczenia