Taaaa........... szczególnie po wieczorze integracyjnym...
który pewnie skończy się rano.
hehehe
Ale pomysł ciekawy, ciekawy :)
Zawsze się znajdą siły i czas by gdzieś wypaść tak sądzę?
Mazowiecka żyje? Co u was słychać w sprawie spotu? Coś się dzieje? Macie jakieś pomysły? Coś od Was? My są zdeterminowani :) Halo Mazowiecka :)
Cześć Wodzu...ja jestem....słuchaj ja jadę i chyba będę z dziołchą tylko jeszcze nie wiem czy ona jako plecak ,czy będzie na swoim sprzęcie no ;)
Myślcie Chopy co by wstydu nie było,my się tu rychtujymy na poważnie.Poleku trza by było juz mysleć o spotkaniu,załatwiać w robocie wolne lub urlopy aby potym nie było że nie ma czasu bo do roboty musza iść.Póki co to szału nie ma z entuzjazmem z waszej strony :).
Nasz entuzjazm liczę na około 10 maszyn plus mobil z dzieciakami :)
Ale z doświadczenia wiem że jak pada temat to....
Ale to trzeba mieć jaja Dziadek jak my :)
Mazowiecka jak u was z jajami ? :))).
Dziadku i Wodzu no nie potrzebnie podgrzewacie atmosferę.
Fakt że tzw. dyscyplina w Mazowieckiej leży i kwiczy ale spokojnie "JAJA" są i 5-7 maszyn będzie.
W końcu temat powrócił :) Moją maszynkę muszę doprowadzić do stanu używalności i w drogę hihihihi
Panowie i Panie złe wiadomości dzisiaj się dowiedziałem że mój urlop w lipcu został przesunięty o tydzień na 30 lipca, z wielkim żalem muszę poinformować iż mój wyjazd do Sielpi jest pod wielkim znakiem zapytania na dzień dzisiejszy mam znikome szanse na zaplanowany urlop w tym terminie. Tak że przepraszam wszystkich ale na 90% nie będzie mnie i Agi z wami. Musiał by się stać cud.
Cuda się zdarzają , trzeba uważać o co się prosi, bo może się spełnić.
A tak serio, to liczymy na to, że pojedziesz z nami.
Ba dzisiejsza wiadomość wyrwała mnie z butów a kur.. latały po całym biurze. Okazało się w tym właśnie tygodniu mamy 2 odbiory i wszystkie zaplanowane urlopy są przesunięte o tydzień.
No to nie dobra wiadomość dzokej jest :( Kurteczka chciałem się z Tobą poznać,a widzę że prawdopodobnie dane mi nie będzie...nie dobrze bo chciałem pogadać z Tobą o Waszej stronie oficjalnej Śląskiej Grupy Motorowerowej.Śląska uważajcie bo jeszcze będzie tak że to Was mniej niż Nas przyjedzie do Sielpi....no kiepsko,kiepsko się robi,szkoda miałem nadzieję że sporo się ludzi się zjedzie a tu nie wiadomo :((
dzokej napisał:
Ba dzisiejsza wiadomość wyrwała mnie z butów a kur.. latały po całym biurze. Okazało się w tym właśnie tygodniu mamy 2 odbiory i wszystkie zaplanowane urlopy są przesunięte o tydzień.
Jest jeszcze opcja urlop na żądanie co gwarantuje kodeks pracy.Nie pierdol Prezes że nie jedziesz :))).Ja dzisiaj załatwiam z majstrem wolne na lipiec - raczej 100% będzie załatwione pozytywnie,jesli nie biore urlop tak zwany kacowy.Jeszcze jedna sprawa Panowie.Tak szczerze to nie odpowiada mi to że tak zadupiacie,ja wole wolniejszą jazdę nawet kosztem wcześniejszego wyjazdu.Nie widze sensu aby tak gnać tylko po to aby byc na miejscu godzinę wcześniej.Ja w swoim skuterze nie mam żadnych przeróbek - full seria.Rozważam opcję że wyjadę z 1,5 godziny przed wami i spokojnie sobie pojadę.Żeby nie było nieporozumień,ja lubię z wami jeżdzić tylko nie odpowiada mi ta prędkość,jak dla mnie zbyt szybko.Mam nadzieję że zostałem dobrze zrozumiany.
P.S.Robertonos póki co nie panikuj,na pewno dojdie do spotkania naszych grup,to tylko kwestia ilu nas będzie.Tak to w życiu bywa że niektórzy mają słomiany zapał.Najważniejsze to się spotkać i dobrze się zabawić :).My ze Śląskiej jesteśmy zdeterminowani,myślę że z 10 osób będzie.Dzokej być może też pojedzie,bo jak nie to nakopiemy mu do żici :))).
taaaaa Qurwa !!!! , jeszcze trocha i od nas pojedzie zaledwie pięciu - blama jak cholera , dzokej - urlop na żądanie a jak nie to my ci chorobowe załatwimy - wybierz tylko na jakim oddziale chcesz być gościem :-)) poza tym to weekend i nie mogą cie zmusić do pracy .
U nas są troszkę inne zasady ale opowiem wam jak się spotkamy dzisiaj jeszcze będę kombinował z jakimś zastępstwem ale nie wiem co z tego wyjdzie. Tak dla jasności nie jest to mój wymysł !!! Ja chcę jechać i to bardzo ale niektórych rzeczy nie przeskoczę
Prezes kodeks pracy jest najważniejszy,potem dopiero wewnętrzne zarzadzenia i inne duperele.Urlop na żadanie musisz dostać i możesz go wybrać nawet w sobotę lub niedzielę.Ja pracuję w tak zwanym ruchu ciągłym i jak chcę to urlop dostaję kiedy chcę.Niekiedy przełożeni zgrzytają zębami bo jest dużo roboty a ktoś akurat chce urlop,ale trudno takie prawo.
Takie prawo jest jak się ma "umowę o pracę". Nie wiemy jaką umowę ma Prezes.....
Bracia ze Śląska a mam takie pytanie do Was za 100 punktów: a jak dajmy na to są wszyscy z Waszej Grupy LonelyWolves w danym momencie (i ci którzy jeżdżą częściej i rzadziej,ale są co któreś spotkanie)to ilu Was?Może mi któryś z was wymienić po ksywce proszę wszystkich.Łącznie z dziołchami i żonami Waszymi też które mają swoje sprzęty na których jeżdżą,jeśli takowe u Was są.Co do nas to jest tak:Madi-Router 50 ws lub Etz Mz 250,HugoBoss-Kymco Vitality,Jolusia-Kymco Vitality-kobieta HugoBossa,Adastra13-Yamaha Virago 535 lub Kingway Camaro 150,Rasty-Kingway Coliber-żona Adastry13,Padalec-Sym Fiddle,Kisiu-Inca Street,Bartolini-Kymco Vitality,Dychul-Yamaha Virago 535 lub Jawka Mustang lub Jawka Pancerka,Maxell-Kymco Grand Dink 250,ja Robertonos-Yamaha X-max 125,niejaki Izdebski12-Toros F16-jest to młody niepełnoletni chłopak i nowy u nas więc zobaczymy jak to z nim będzie w Grupie,oraz 3-4 osoby jeszcze dorosłe lecz jeszcze z nami nie były na wycieczkach.Więc są takimi jakby pretendentami do Grupy Mazowieckiej.A teraz Bracia bardzo bym prosił o coś podobnego (opis)z Waszej szanownej Śląskiej strony.Czekam na odwdzięczenie się małą prezentacją.Pozdro i Szerokość -Znikający Punkt -Robertonos
Wodzu-Inca, KrzysiekP-Inca,Prezes(Dżokej)-Zipp Neken,Bestia-Router ws50, Damiano- Barton vel Gillera, Mario-Barton Vulcano,żona Maria Zipp Quantum,Dziadek100-Peugeot, CEFA aktualnie w remoncie ma swój jednoślad,Sinaloa-Zipp Quantum 2t, Ostry Honda CBR 600, tombitt- Kymco Agility,reszty nie pamiętam za dużo ich hehe niech koledzy dopiszą:)