Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

cholera jasna - chwilę mnie nie było a tu już jakieś spory , Qurwa panowie jeszcze 2 miechy a wy się kłócicie o trasę - jak tak dalej pójdzie to ja zrezygnuję i rozbiję sobie namiot na balkonie o wymiarach 0,8m. na 2 m. i jeszcze sobie grilla do tego zrobię , a o sake już nie wspomnę .

Widzisz "tato" co dzieci robią :))) zrób ino porządek

może jakiego grilla w czwartek kole południa ? tam se dacie po pyskach i będzie spokój

I to jest dobra pomysła, hehe
mam nadzieję, że nie będzie waliło żabami
aaa, gdzie tego grilla?
tam gdzie zawsze?

standart Chorzów - co na to reszta ?

doby pomysł :-)

Ostry PAPU BĘDZIE jadymy :) jestem 3 X TAK

PAPU !? No jak bd Papu to bez gadania jo moga juz miejsce jechac zajmowac :-D

OstRy napisał:

PAPU !? No jak bd Papu to bez gadania jo moga juz miejsce jechac zajmowac :-D

Ostry sfolguj z tym papu bo zauważyłem na filmie że żić Ci się zaklinowała w stołku :-)

A tam kombinezon był za gruby nie Ostry :)

Jako, że jechałem ostatnio przez Szczekociny, Włoszczową, Łopuszno i Końskie to napiszę wam małe sprawozdanie. Na odcinku od Secemina przez Włoszczową aż po Łopuszno są remonty, droga pocięta, pofrezowana, wielkie dziury nieoznakowane, masa sygnalizacji świetlnej, wyboje i inne przeszkody. Takie małe urozmaicenie jazdy :) Żeby dojechać do Sielpii trzeba jechać kawałek drogą 74 w kierunku Kielc i potem skręcić w lewo w lesie. Dokładnie trzeba jechać tak: http://tnij.org/vvdd . Nie patrzcie na znaki, one kierują naokoło, 27 kilometrowym objazdem.

Dzięki weźmiemy to pod uwagę :)

a mówiłem że asfalt pozwijają !!! a wy się kłócicie o trasę , co do grilla w czwartek to mogą być problemy pogodowe .

Mario1 napisał:

a mówiłem że asfalt pozwijają !!! a wy się kłócicie o trasę , co do grilla w czwartek to mogą być problemy pogodowe .

Pozyjemy zobaczymy :-).Może w czwartek nie będzie padać,nie zawsze te prognozy się sprawdzają.

Dokładnie pogoda pod psem masakra:)

Osobiście przewiduję deszcz do Niedzieli. Ciężko będzie jakiegoś grilla zrobić... A o Koszęcinie chyba zapomnimy.... Który to już wypad który pokrzyżowała pogoda... job twaju mać.

Jutro ma być okienko względnie dobrej pogody.Może jutro zorganizujemy tradycyjnego grila w Chorzowie ?.Skoro rzeczywiście pogoda ma byc do dupy to wykorzystajmy jutrzejszy dzień ?.Możemy grila zrobić pózniej aby Ci co mogą zdążyli wrócić z pracy,ze szkół itd.Co wy na to Chopy ? :-).

a może tak to my zrobimy pogodzie na przekór ? niech leje a my będziemy papać - jak deszczyk to miejsce będzie murowane , a przy pogodzie to zaś byśmy musieli coś szukać.

Mario1 napisał:

a może tak to my zrobimy pogodzie na przekór ? niech leje a my będziemy papać ....

Życzę powodzenia :) Mnie już torbę zmoczyło tego roku.....

A tak apropo to nie ten temat... Sami sobie spamujemy i burdel robimy....

Wyjazd zbliża się wielkimi krokami może zastanowimy się nad jakimiś rozrywkami ? Jakieś wycieczki zwiedzanie czy coś w tym stylu. Co sądzicie o tym?