Witam. Zbliżają się wakacje. Co myślicie o spotkaniu się naszych dwóch grup - śląskiej i mazowieckiej gdzieś w połowie trasy. Spotkanie oczywiście 2-3 dniowe (namioty lub camping).
Co o tym sądzicie i co polecacie?
Wstępny termin spota - 20-21 lipiec. Czekam na Wasze pomysły co do spotkania.
Warunek spotu - 2 dni. Śląską Grupę Motorowerową reprezentuje co najmniej 15 uczestników (skuterów), Mazowiecką to samo.
Podejmiemy wyzwanie?
Śląska Grupa Motorowerowa jest otwarta na wszelkie propozycje :) Pozdrawiam
HugoBoss podejmujemy wyzwanie :) Dziś mieliśmy małego grilla i wstępnie termin byłby: 26,27,28 lipca. W piątek koło 16 wyjeżdżamy a powrót w niedzielę po południu.
My bylibyśmy za,tylko ciekawe kto z Mazowieckiej by pojechał.
No właśnie... Ja sobie mogę tak grafik ustawić, że ten weekend będę miał wolny więc to nie ma problemu, właśnie dobrze, że z góry się zna datę. Czyli wstępnie się piszę. Ale WODZU, 15 osób z mazowieckiej to nie będzie, nie ma szans ;)
No to super:) W końcu dojdzie do spotkania grup, HugoBoss może Mazowsze się jeszcze zbierze ilościowo do tego czasu:) Po zdjęciach widać że super miejsce. Jest mała nadzieja że Żonka się nawet zabierze:) Jak coś to nawet drugi kask się kupi;)
Witam w tym temacie Grupę Śląską i Mazowiecką.Ja pojadę jeśli ten termin o którym była mowa byłby pewny i zachowany.Ustawiłbym sobie wszystko tak by pojechać pod koniec Lipca tam z Mazowiecką i spotkał Braci z Śląskiej.HugoBoss i Madi słuchajcie Panowie a może jednak jak to jest w Lipcu i zaczniemy się wzajemnie informować o tej wycieczce to ludzi więcej się zdecyduje i ustawi sobie czas,kasę i wszystko co potrzeba by to doszło do skutku.Miejsce zaproponowane przez HugoBossa jest bardzo odpowiednie na takie spotkanie-pole namiotowe+fajna okolica.Od nas jak byli by:Adastra13 z Rasty(swoją Kobietą Basią)+Astra(ich córka),HugoBoss z Jolą(jego Kobietą),Madi,Bartolini....może jeszcze MIchalk,Padalec,Kisiu+jeszcze jacyś Bracia i Siostry którzy by z Mazowsza mieli ochotę dołączyć to byłoby SUPER EXTRA to ZREALIZOWAĆ! ;) :) jA W KAŻDYM RAZIE JESTEM NA 100% na TAK!!!
Sztywną datę ustawiamy na 26-28 lipca. Piątek 26 - Grupa Śląska koło 17 wyjazd Sobota 27 - Słodkie leniuchowanie Niedziela 28 - Powrót koło 14. Taki terminarz proponuję.
Leniuchowanie hehe teraz to tak się nazywa ;) A tak serio - znamy fajne pole namiotowe, na którym są specjalne wiaty do grillowania. Wcześnie można taką wiatę zaklepać i potem wiadomo ;) Tylko ktoś by musiał grilla wziąć, opcjonalnie kupić grilla jednorazowego. Nie pamiętam czy podczas mojego pobytu w Sielpii nie palił ktoś ogniska (Hugo Wy może pamiętacie). Jak by można ognicho rozpalić to nie trzeba by tachać grilla. Choć z drugiej strony karkówki się nad ogniskiem nie upiecze :) Pozdraw.
dokładnie Seba , mamy 2 + krata z piekarnika i do tego jeszcze Krzychu jakiś wynalazek kupił - tak że spoko - wystarczy miejsca na wszystkie kiełbachy i karki.