A do fojery jakieś kartofle i gemba już sie śmieje :)
No Bracia jak to wszystko wypali to będzie w Sielpi zajebiście ;) (nie zapeszać,oby się udało).
Termin odpowiada. Wybieram się z Wami
Fajnie że termin odpowiada większości :) Jeszcze troszku do wyjazdu ale wolne sobie już zaklepałem :)
ja także nie odpuszcze -- zaklepałem również -- robota precz ! :)
Robertonos pamiętaj że jak ŚLĄSKA GRUPA MOTOROWEROWA coś organizuje to zawsze wypali :)) Mam racje chłopaki a co do urlopu to już zapisany:))
Tylko muszę namiot kupić :)
to i ja zapisałem termin i ustawie grafik tak żeby mieć wolne :)
dzokej napisał:
Robertonos pamiętaj że jak ŚLĄSKA GRUPA MOTOROWEROWA coś organizuje to zawsze wypali :)) ....)
Tylko muszę namiot kupić :)
Prawdę godo - dostanie wódki :)
Też już namiot namierzony :)
Ja namiot mam, ale przydał by się materacyk żeby się wygodnie bachnąć po całodniowym, wymęczającym, "leniuchowniu" :P A może w sobotę jakąś małą przejażdżkę zrobimy, w jakieś fajne miejsce, porobić pamiątkowe fotki ?
madi napisał:
....A może w sobotę jakąś małą przejażdżkę zrobimy, w jakieś fajne miejsce, porobić pamiątkowe fotki ?
Jak damy radę to czemu by nie :) Tombit weźmie alkomat i zobaczymy :)
Wodzu gdzie namierzyłeś namiot?
Madi a w która sobotę?
W niedzielę, walnąłem się ;) spot ma być 2-dniowy i macie dość późno przyjechać.
dzokej napisał:
Wodzu gdzie namierzyłeś namiot?
Na aledrogo - http://allegro.pl/dwupowlokowy-namiot-turystyczny-iglo-namioty-i3228882596.html
No nie głupi mały po spakowaniu i nie drogi chyba też go łyknę
dzokej napisał:
No nie głupi mały po spakowaniu i nie drogi chyba też go łyknę
To daj info i sie dogadamy - 2 sztuki i będzie taniej na przesyłce :)
Tam na tym polu namiotowym są też domki do wynajęcia jak ktoś nie chce w namiocie :)
Masz racje jak coś to kiedy byś brał?
Hugoboss zarzuć dokładną lokalizację tej Sielpii chce się zapoznać z mapą
https://mapy.google.pl/maps?q=51.114636,+20.358714&hl=pl&ll=51.114636,20.358717&spn=0.010264,0.01929&sll=51.116293,20.357323&sspn=0.010264,0.01929&t=m&z=16
Proszę bardzo. Tam jest fajne pole namiotowe (blisko miejsca zaznaczonego) z wielkim terenem na masę namiotów i z wiatami biwakowymi oraz miejscami na ognicho. Są natryski i kible, w natryskach jest woda z baniaków umieszczonych na dachu.
Po drugiej stronie jeziora jest też takie "dzikie" pole namiotowe. Tzn, tam było pole, ale je zlikwidowano. Teren jest otwarty. Wczoraj z Hugo gadaliśmy, że jak by była większa ekipa to można się tam rozbić. Plus taki, że za darmo. Minus - brak natrysków i kibli no i brak wiat.