Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

Dzięki Madi teraz już wiem co i jak :)

Tu strona tego pola namiotowego co byliśmy:

http://www.yolmar.com.pl/

I wypas. Mam nadzieję że spotkamy się tam w większym gronie :)
Się będzie działo.....

Oj będzie wodzu będzie :))

Kilka fotek z Sielpii z zeszłego roku;

A może koledzy z mazowieckiej wyjechali by w naszą stronę i poprowadzili nas na miejsce żeby nie tracić czasu i nie potrzebnie szukać miejsca?

Panowie co tu taka cisza ???? wstajemy :)

HUGO - jako że tam już byłeś i znasz namiary zorientuj się jak wygląda sprawa z polem namiotowym. Bądź jeszcze lepiej zaklep miejscówkę Biorąc pod uwagę namioty i maszynki :) Jakby nie patrzeć to połowa sezonu wakacyjnego. Jak coś się dowiesz to dawaj szybko znać :)

WODZU na tym polu jest tyle miejsca, że weszłoby ze 300 namiotów więc o miejsce bym sie nie martwił :)

Też znam takie miejsca madi a jak przychodzi sezon i jest pogoda to nie ma miejsca nawet roweru postawić. Pamiętaj że my jedziemy w ciemno i potrzebujemy małej pomocy z waszej strony. Wystarczy dzień przed naszym przyjazdem pojechać tam i zaklepać miejsce jakieś paliki powbijać czy coś w tym stylu.

Wodzu a co robimy z zapleczem gospodarczym? jakaś butla gazowa kocher czy co?
Madi jest tam dostęp do prądu aby wodę zagotować czy coś podgrzać?

na taki wypad to ja biorę ( jedno-palnikową ) kuchenkę na patrony gazowe - tylko muszę je zamówić .

To trzeba jakiś garnuszek wziąść co nie?

a co z zapleczem na napoje wyskokowe zabieramy czy kupujemy na miejscu?

dzokej napisał:

a co z zapleczem na napoje wyskokowe zabieramy czy kupujemy na miejscu?

To chyba najmniejszy problem :).

Napoje kupimy na miejscu, po co wozić.

A jak Tusk wprowadzi prohibicję ? :).

To będzie "pędzikiem" pędzone :)

Biedronki są wszędzie = zaopatrzenie jak byk :-))

Witam.
Jak będzie kocher to podstawa kubek na kawę :) widelec, nóż i łyżka :) Może jeszcze miseczka na chińską :) Reszta do kupienia na miejscu - napoje itp :).

Jakby miało być dużo bagażu to zawsze jeden może jechać mobilem z bagażami :) a reszta na lajcie. Jak co to mogę wziąść wszystko do mobila plus osoby które nie załapią się na skuter. :)