Ja miałem problem z namiotem bo on jest na takich sprężystych kółkach,ale doczepiłem taśmy i zrobię z niego plecak
a ja wlasnie za jednym zamachem w expresowym tempie robilem wymiaNER OPONY I PRZEGLĄD. huuuuurrrraaaaaaaaaaaa spokoj/ oby daj Bóg/ pozowlil przez dwa lata
dawac jakies foty nie kazdy mogł tam przyjechac nawet jak chciał! FOTY
Właśnie, Andrzej. Ja do ostatniej chwili myślałem, że dziś się spakuję i przyjadę do was ale jeden telefon rozwiał moje nadzieje...
Wczoraj wróciłem a tutaj kilka fotek z historycznego spotkania :)
[img]https://lh4.googleusercontent.com/maUj7h297EIR2GqkdkQ7cewDn8rnL25NxWA8RvqMxbY=w268-h186-p-no[/img
Więcej pod linkiem :)
https://plus.google.com/photos/108148010218330521722/albums/5905573893919381057
Ok my w domu dzieki za mile spotkanie Pozdrawiam Bosmal bylo super hi hi
W domu, przyjazd godz 18.00
hehehe ja już też godz.18.20 , ogólnie zrobione 380 km i jeszcze wachy zostało
Dzięki za spotkanko
aha - szkoda tylko że nie udało nam się schajcować mety :-))
Także w domu - Jeszcze raz dzięki za spot :) Nic nie spłoneło :)
chopy jo jestem wdomu
Mario w przyszłym roku spalimy będzie ok :)
Witam Panowie na Śląsku :)
jednym słowem Śląsk wrócił - jeszcze tylko Krzychu ale to dopiero kajś o 22 :-))
a jak tam Mazowiecka ?
Mario - będziesz jutro 9 do 10 rano w domu?
Jako że spędziłem weekend z pozytywnie zakręconą bandą to nie może się tak skończyć dzisiejszy dzień :) Idę po browarek i zdrowie wszystkich.
powiem tak - jazda dziś w takiej temperaturze to było katowanie sprzętu , mój już na początku się tak zgrzał że był problem z jazdą - ogólnie dostał poważnie w dupe i chyba tłok o zawory klupie - jutro jak rozbiorę głowicę to się okaże .
WODZU napisał:
Mario - będziesz jutro 9 do 10 rano w domu?
Jako że spędziłem weekend z pozytywnie zakręconą bandą to nie może się tak skończyć dzisiejszy dzień :) Idę po browarek i zdrowie wszystkich.
wodzu mam ten sam zamiar bo już dawno zapomniałem jak browarek smakuje
9-10 ok będę
Ja dojechałem ponad godzinę temu. Skwar konkretny, mam spalony kark od słońca.
Dzięki za spotkanie :)
Narobiłeś mi smak wodzu idę po browca :) o sorki po bułkę :)))
Melduje sie :-D
Grupa Śląska - po uzupełnieniu dwóch podpisów na fladze (Dżokej i Rafi) - ubieram flagę w antyramę i ślę do grupy Mazowieckiej na ręce adastra13. Mam nadzieje że nikt nie jest przeciw :)
Wodzu ale foto flagi zrób i wrzucaj tu na forum, niech widzą jaka ekipa się pojawiła w Sielpi. :)