Kurteczka spać nie mogę,już bym jechał na Sielpię ale umówiłem się z Adastrą,Rasty,Padalcem,Walentyną i Emilosem że razem pojedziemy.Hugo,Madi czy miejsce i wiata na dziś są nasze?Miłego dnia i do zobaczyska wieczorkiem ;)
Robertonos napisał:
....Hugo,Madi czy miejsce i wiata na dziś są nasze?Miłego dnia i do zobaczyska wieczorkiem ;)
Toć to teraz dla nich środek nocy :) Po wczorajszej wstępnej integracji :)
Tyż prawda no :)Wodzu do zobaczenia wieczorkiem przy pieczywie i ognisku-pozdrawiam Ciebie ;)
Co tu dużo pisać :
DO WIECZORA !!!
Drugi rzut z Mazowsza dzisiaj leci nad Sielpię :-)
Wodzu bier namiot bier , JADA :-D wlasnie wrocilem z rozmowy o prace i zaczynam sie pakowac :)
ostry to chyba razem pod tym namiotem zamieszkamy :-))
ja jeszcze się nie pakuja , jestem zajęty i myślę co wźiąść
Mariusz to o ktorej u ciebie byc jak na zbiorka pojademy ? :-D
OstRy napisał:
Wodzu bier namiot bier , JADA :-D wlasnie wrocilem z rozmowy o prace i zaczynam sie pakowac :)
ok :)
OstRy napisał:
Mariusz to o ktorej u ciebie byc jak na zbiorka pojademy ? :-D
wydaje mi się że jak 15,20 polecimy to styknie by dojechać na czeladź na 16
to beda u ciebie o 15 , wola.byc wczesniej xd
Wodzu nie wiem co masz do mnie ale po Twoich złośliwościach (strona 34) po prostu zrobiło mi się przykro. Nie będę udowadniała, że nie jestem wielbłądem i nie będę udowadniała, że nie są to moje słowa o pijakach rozrabiakach itd. Szkoda, że odczytałam to dziś w swoje imieniny - zgrzytnęło mi bardzo. Nie będę więcej wchodziła na tę stronę=temat GŚM
Mimo wszystko i nade wszystko życzę udanego pobytu w Sielpi i szczęśliwego powrotu dla wszystkich ze Śląska i Mazowsza.
ps.nie sil się na żadne riposty bo ich po prostu nie odczytam. :(
GrillMen
witam.
gadalem z ojcem - mozemy dac 4 metry ziemniakow i kwintal pszenicy - przyda sie? i kto to odbieze lub gdzie dowiesc?
Widzisz Hanita to też jest Wodzu,tylko tym razem pod innym nickiem.Resztę możesz sobie wyobrazić.Trzeba się tylko zastanowić które oblicze jest prawdziwe.
Jutro po nocce od 11.30 jestem przytomny pod tel 601 810 277 Dzwonić i ustalać godzinę spotkania w Odrzywole
tak pany właśnie zrobiłem małe zakupy i jak ostry wpadnie to pakuja to na mego piździka , zupkę chlebową musza kajś po drodze kupić bo jednak do baku musza paliwa nalać , mam zamiar nie dużo spożywać pewnych trunków , bo po ostatnim wypadzie było nie wesoło :-))
witam :)integracja byla do bialego rana...leb peka i watrobka wola tas tas,ale zyjemy:) czekamy na Was mazowiecka i slaska:)
wiata i drzewo na ognisko juz jest.
Jolusia napisał:
witam :)integracja byla do bialego rana...leb peka i watrobka wola tas tas,ale zyjemy:) czekamy na Was mazowiecka i slaska:)
wiata i drzewo na ognisko juz jest.
No i super. U nas już pełna mobilizacja. O 16.30 ruszamy :) ędziemy blisko to się odezwiemy :) Do zobaczenia.
eee a pany mocie ktos moze tako linka elastyczna z haczykami zbedno ? bo kminia jak spiworek zamontowac i tocha lipa xd
ostry a dupnąć ci ?
ojj tam mariusz :-D Minute po dodaniu tamtego posta zadzwonilem do ciebie xd :-D
Jestem juz spakowany :-D 2 plecaki i spiworek xd kurwa trasa na scigu jest ciezka xd