Jak było będzie można zobaczyć na zdjęciach jak wrócimy do domu :)
No to czekamy na fotki i szerokości:)
Dokładnie i opisz co ugadałeś z właścicielami
A tak serio Panowie to szacun dla Hugo i Jolusi za dzisiejszy wypad w celu doszlifowaniu spotkania. Ja jestem już praktycznie spakowany razem z tą cholerną lodówką co zabieramy:) Nawet na sobotę się ma ślubna deklaruje że przyjedzie Corollką z Karolkiem nad jeziorko zobaczyć jak fajnie się bawimy;)
Już wróciliśmy,rozmawialiśmy z właścicielem panem Marianem i ustaliliśmy że ma tą wiatę ogrodzić jakąś taśmą że jest zajęta na piątek,bo na tym polu najwięcej ludzi jest na weekend,ma też przywieźć grubsze drewno na ognisko. Cena za dobę 15zł od osoby,wliczone korzystanie z umywalni i prądu. O której Grupa Śląska ma dojechać w piątek? Bo z tymi zakupami w Końskich może być problem,tam sklepy nie są długo czynne.
Dzisiejsze fotki:
Widok na zalew z głównej drogi:
Miejsce na ognisko obok wiaty:
Dzika plaża po drugiej stronie zalewu:
Cały album:
http://s1226.photobucket.com/user/HugoBoss1980/slideshow/Sielpia%2021%2007%202013
No to super że zaklepane:) Mamy miejsce i gniazdko 230V. Pogoda dopisuje i tym optymistycznym akcentem przerobimy ten tydzień w robocie do piątku i potem "CAŁA POLSKA JEDZIE NA SIELPIĘ"
Dokładnie już się nie mogę doczekać wolnego weekendu :)jeszcze tylko kilka dni w robocie i do SIELPIIIIIIIIIII :)))
dzokej aby tylko pogoda była,chociaz taka jak mieliśmy wczoraj:))
A ja przypomnę wszystkim,którzy dojadą w piątek wieczorem że chyba jednak muszą zrobić zakupy wcześniej bo wieczorem to na miejscu nic nie kupia ani nawet w Końskich. Żeby nie okazało się że będziemy siedzieć przy ognisku całą noc o suchym pysku.
spokojna glowa
Jolusia o pogodę modle się od miesiąca :) a co do sklepów to spokojnie o suchych pyskach siedzieć nie będziemy jakieś zapasy zrobi się wcześniej.
Panie i Panowie poszperałem trochę w sieci i znalazłem sklep czynny do 22 w którym można płacić kartą:) Dzwoniłem w sprawie asortymentu i mają wszystko co nas interesuje;) Można nawet złożyć zamówienie co do wyrobów wędliniarskich w większych ilościach. Także jest temat do ogarnięcia i w środę dzwonię i zamawiam.
http://mapa.targeo.pl/Nr_17_Spolem_PSS_Konskie_-_sezonowy,miejsce_5753267
Dobra robota i już jest spokojna głowa :))
No to czekam na decyzje Prezesa w tej sprawie:)
a można składać tam zamówienie co do wyrobów przemysłu spirytusowego ? :) może się da, to byśmy tam zamówili i nie trzebaby nigdzie jeździć po prowiant.
PS: to jest właśnie ten jedyny sklep w Sieplii w którym można kartą płacić, o którym pisałem kiedyś. ;)
Moim zdaniem zamawianie czegokolwiek jest bez sensu nie jedziemy na tydzień aby się martwić o zakupy :) Każdy po drodze kupi to co potrzeba i będzie dobrze.
Seba chyba nas nie doceniasz :-P jak bylismy w domku w dziczy (Siewierz , nie Siewierz , uj wie ) sie integrowac to o 1:30 "prowiant" sie skonczyl i trzeba bylo isc spac xd
OstRy napisał:
Seba chyba nas nie doceniasz :-P jak bylismy w domku w dziczy (Siewierz , nie Siewierz , uj wie ) sie integrowac to o 1:30 \"prowiant\" sie skonczyl i trzeba bylo isc spac xd
To trza tyle "prowianta" żeby nie zabrakło. Lepiej niech zostanie (Hehe) na drugi dzień. Miło jest po przebudzeniu zobaczyć płyn który ratuje życie....
Zabierze się zapasy tak aby wystarczyło po 2 bochenki na głowę i kila bułek :)))
Dzokej.............. nie te zapasy, nie te...