Hugo wiem o tym i on wie że dzisiaj będziecie u niego najprawdopodobniej.Ale tak to chciałem potwierdzić i utwierdzić go na ten moment że ten spot odbędzie się na pewno i niech zdaje sobie gościu sprawę by nie obiecywać na Piątek nikomu miejsca ogniskowego i wiaty tej ze stołem i ławkami.Bo bedzie nas wszystkich pewnie około + - 20 osób i niech wie że miejsce na polu,miejsce na ognisko i wiata dal naszej Mazowiecko-Śląskiej grupy ma być!jak zajedziesz to pomów z nim o tym wszystkim Bracie żeby była pewność 100% że będziemy mieli to co chcemy ok?Pozdrawiam Ciebie oraz Jolusię serdecznie.
PYTANIE DO GRUPY ŚLĄSKIEJ:Czy od Was będzie jakaś Kobieta/Kobiety w ogóle?Od nas będą prawdopodobnie trzy Panie.
robertonos z tego co na obecna chwile wiadomo to chyba tak ale co i jak to niech inni sie wypowiedza ja podrozuje bez " kompanki"
Bestia leci ze swoją i nie wiem czy jeszcze ktoś za to będą dzieciaki w wieku 11 lat.
Właśnie jesteśmy w Sielpi :) Ludzi jak mrówków :p
Tombitt jesteś wielki :) zimny browar i nie tylko hihi
Na browar trochę za małe, ale saka powinna się schłodzić.
Pojemność jaka tej lodówki? :) ? x 0,5l i ? x 0,7l :)
He he trochę tego tam wejdzie;) A propos zakupy robimy w Końskich w Tesco?
Chyba tak, w Sielpi są ze dwa sklepy, w jednym tylko można płacić kartą (w całej Sielpi brak bankomatu!). W Końskich jest tesco, kaufland i biedronka. Daleko tam nie jest (jakieś 10 km od Sielpi)
To zachaczymy o Biedronkę lub Tesco :)
Dobra to jedziemy na pusto i tam kupujemy prowiant i napoje, w ten upał w trasie piekielnie by się to zagrzało.
Ale zakupy po rozpakowaniu się na polu namiotowym czy przed?
Zobaczymy na miejscu
Testuję tą lodówkę, +12st.C i zimniej chyba nie będzie:)
Dodam tylko że w Sielpi brak stacji benzynowej,najbliższa w Końskich 10km.
Panowie i Panie możliwe że jednak pojadę z wami .
No to super że Mario jedziesz:)
Hugo jak tam było dziś?
Mario ty się nie zgrywaj :) tylko powoli pakuj :))