Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

Ja mam załatwione wolne 26-28 lipca,do pracy idę 29-go na nockę.Już wcześniej o tym pisałem ale nikt z kolegów nie napisał w tej sprawie.Nie pasuje mi Chopy że tak zadupiacie,jak dla mnie jest to zbyt szybko.Ja mam sprzęt full seria i nie mam zamiaru go zarżnąć.Rozpatruję wcześniejszy wyjazd o dwie godziny i podróz samotną,chyba że ktoś z kolegów tak jak ja woli wolniejszą jazde i pojedzie ze mną wcześniej ?.

Dziadek100 napisał:

Ja mam załatwione wolne 26-28 lipca,do pracy idę 29-go na nockę.Już wcześniej o tym pisałem ale nikt z kolegów nie napisał w tej sprawie.Nie pasuje mi Chopy że tak zadupiacie,jak dla mnie jest to zbyt szybko.Ja mam sprzęt full seria i nie mam zamiaru go zarżnąć.Rozpatruję wcześniejszy wyjazd o dwie godziny i podróz samotną,chyba że ktoś z kolegów tak jak ja woli wolniejszą jazde i pojedzie ze mną wcześniej ?.

Dziadek boisz się zawrotnej szybkości 50-60 km/h czy jeszcze masz zablokowanego , daj go to go naprawimy :-)) , a tak poważnie to ile już ma przejechane ?

Dziadek szkoda ze nie jedziesz z Mazowsza to razem bysmy smigali bo ja tez wole wolniej jezdzic,a po drugie moj skuter ma juz ponad 35000km i ledwo wyciaga 60km/h,a nie chce go zajezdzic. My z Jolusia jesli pojedziemy do Sielpii to juz we czwartek rano i zostajemy do poniedzialku.

Mario1 napisał:

Dziadek100 napisał:

Dziadek boisz się zawrotnej szybkości 50-60 km/h czy jeszcze masz zablokowanego , daj go to go naprawimy :-)) , a tak poważnie to ile już ma przejechane ?

Mario ja nie boję się zawrotnej prędkości 50-60 km/h.To nie o to chodzi Mario,ja po prostu wyznaję inną ideę.Skuter jest już dotarty,ale to nie oznacza że mam go zarżnąć na jednej wycieczce.Ja lubię spokojna jazdę,lubię podziwiać okolice i podziwiać cuda przyrody.Lubię się zatrzymac gdy widze coś ciekawego i wartego uwiecznienia na materiale światłoczułym :).Wszędzie panuje zasada że grupa dostosowuje prędkość do najwolniejszego,jak to jest w Śląskiej grupie ?.Poza tym idea powstania grupy była po to aby wspólnie gdzieś wyskoczyć,a nie kazdy jedzie osobno,chyba się nie myle w tym względzie ?.Nie ma problemu,jeśli nikt nie pojedzie ze mną to pojadę sam.

HugoBoss napisał:

... My z Jolusia jesli pojedziemy do Sielpii to juz we czwartek rano i zostajemy do poniedzialku.

Świetnie :) Daj mi Hugo nr. fona na priv to zadzwonię do Ciebie w dniu wyjazdu koło 16.00 aby Ci powiedzieć ile masz miejsca zarezerwować i ilu nas jedzie :)

Dziadek to nie o to biega , ale jadąc ciągle 30 40 km/h to go zamulisz - czasami musisz dać mu troszkę popalić by nazbierany nagar wywalić z cylka ,

mario dziadek troszke ma racji ale faktycznie jak pojedziemy ca;ly czas te 60 to za przeproszeniem gówno z takiej podrozy. Przyznaje tam gdzie trzeba bedzie sie dostosowac do katamaranow czyt puszek to i owszem jestem za wieksza "wolnoscia" ale pamietajmy mobilne suszarki poluja caly czas i nie bedzie tlumaczenia ze mamy 50 jak nam zrobia filmiki :)))))

Krzyś - i tak wiesz z własnego doświadczenia że na wszystkich wypadach zawsze grupa jedzie tak jak najwolniejszy - nikt nie zostaje z tyłu... Częstochowa, Koszęcin, Toszek i inne.

Dziadek - chyba za mało z nami jeździsz że piszesz : "...Wszędzie panuje zasada że grupa dostosowuje prędkość do najwolniejszego,jak to jest w Śląskiej grupie ?.Poza tym idea powstania grupy była po to aby wspólnie gdzieś wyskoczyć,a nie kazdy jedzie osobno,chyba się nie myle w tym względzie ?....."
Wyluzuj Dziadek :)

Wodzu to fakt i mamy przecierz Ostrego hahaha:)

Panowie i Panie - mała zmiana nastąpiła.

WODZU śmiga na Sielpie piździkiem - sprawy rodzinne zaważyły. Ok napiszę - żona stwierdziła że jak ja jadę to ona bierze woza córkę i też jadą na wieś. Stwierdziła że jak wypad skuterowy to mam śmigać na skuterze. Także WODZU popierdziela na INCE :)

Spoko wodzu to ja będę miał plecak (młodego) więc moja prędkość spadnie ze względów bezpieczeństwa ale damy rade he he he nie wiem teraz czy Rafał zabierze swoją pociechę ale myślę że tak.

czyli widac "ślubna większość" zadecydowała

ja do sielpii bede tez beda wyrychtowany

Ni ja myślę Krzychu :)

posluchajcie wszystkich piosenek w składance
http://youtu.be/72lVxTmbW0w

Krzychu wyślij mi na priva dokładną mapę naszej trasy plus wszystkie zmiany jakie nastąpiły zrobię korektę na www.

załatwiłem namiot załatwiajcie pogodę Ja i mój wróbel też do Sielpi

No i świetnie szczepanj23 coraz więcej chętnych na wyjazd to się chwali :)

szczepanj23 pogoda ma być piękna-bo to przecież będzie spotkanie które przejdzie do historii :)

dokladnie. powinnsmy potem reportaz zrobic

Spoko krzysiek nakręcimy taki film że bajka moja w tym głowa :)