Spotkanie Grupy Śląskiej i Mazowieckiej.

Spoko taki deszczyk to nic takiego,nie raz w takim się jeździło:)

Jolusia napisał:

Spoko taki deszczyk to nic takiego,nie raz w takim się jeździło:)

niby tak , gdyby nie fakt że musieliśmy się schować na przystanku bo przez kaskowe szybki a u mnie okularki nic nie było widać w trakcie jazdy - to była jazda na ślepca :-))

Witam,z W-awy najbliższa droga do Sielpi prowadzi przez moje Białobrzegi a wcześniej przez Grójec powiedzcie tylko o której a będę czekał zatankowany na wylotowej w stronę Przysuchy

Przez Białobrzegi nie jedziemy,tylko z Grójca przez Nowe Miasto i dalej na Końskie. Tak jak Ty podałeś jest trochę naokoło :)

pokertoja napisał:

Damn xD Żadnego kontaktu z Wami ;) Jak coś to ja już docieram moją 80 ccm

Docieraj, docieraj - abyś był gotowy na wyjazd do Sielpi :)

Jeśli ktoś nie ma namiotu to w Decathlonie jest teraz obniżka na namiot 2 osobowy,który my posiadamy i Madi,możemy spokojnie polecić,cena 119.99zł:

http://www.decathlon.pl/namiot-turystyczny-dwuosobowy-t2-zielony-2-osobowy-id_8249044.html

Zmienili kolor z niebieskiego na zielony :)

Zajmuje mało miejsca podczas przewożenia:

A tak prezentowały się nasze w zeszłym roku:

tu jest cosik tańszego dla tych co mniej goszczą pod namiotami :-))

http://allegro.pl/namiot-turystyczny-2-osobowy-wyprzedaz-30-i3349943106.html

Z R2_D2 kupiliśmy takie jak Hugo pokazał. 60 zeta z przesyłką tylko nie pisze na nim Alpinus :) 1,5 kg wagi :) Zresztą link do aukcji na aledrogo gdzieś w tym temacie :)

Już znalazłem namiocik na Tablicy 6 dych z wysyłką.Hugo na moim profilu jest nr tel ,zadzwoń lub puść sygnał ja oddzwonię i sie zgadamy co do trasy

My nie mamy Alpinusa tylko Decathlona. Mamy jeszcze czas z tym obgadaniem trasy.

No fakt 6-7 07 jest zlot w Jedlińsku postaram się tam zajżeć i puszczę kilka fotek

WODZU napisał:
Docieraj, docieraj - abyś był gotowy na wyjazd do Sielpi :)

Tak jest sierżańcie!

Kilka zdjęć Sielpii na podkręcenie klimatu:

Sielpia z lotu ptaka:

Molo:

Plaża:

Oraz wirtualny spacer:

http://www.sielpia360.pl/

Wodzu u mnie tez przygotowania idą pełną parą w końcu rozpakowałem ten namiot i jest gitara

dzokej napisał:

Wodzu u mnie tez przygotowania idą pełną parą w końcu rozpakowałem ten namiot i jest gitara

obyś go tylko wykorzystał , ja osobiście mam to w du....ie bo nasi wymiękają , zostawiam wsio na ostatnią chwilę bo to najlepsze spoty - czyli jedna wielka niewiadoma - pojadę albo i nie .

Mario1 napisał:

....jedna wielka niewiadoma - pojadę albo i nie .

A ja pojadę :) Nie lubię zmieniać zdania :) Nikt nikogo nie zmusza :)

Czuję że do tego wyjazdu to jeszcze kilka osób się wykruszy i raptem wszystkich będzie z 10,nasz przyjazd też stoi pod znakiem zapytania. Tak to już jest z umawianiem się wcześniej na długo przed wyjazdem.

Ja tam jadę.
Myślę że wodzu graty weźmie do mobila :)

WODZU napisał:

Mario1 napisał:
....jedna wielka niewiadoma - pojadę albo i nie .

A ja pojadę :) Nie lubię zmieniać zdania :) Nikt nikogo nie zmusza :)

WODZU jak wiesz to też nie lubię zmieniać zdania ale pewne sytuacje już mnie denerwują , poza tym jak się planuje to dupa z tego wychodzi więc wolę ze strzała wpaść i zamieszania narobić :-))

Ja też jadę wiem że było trochę niewiadomych ze mną ale jadę i spoko Mario sprzęt się wykorzysta :))