Spotkanie 1 października 2011r. w Izabelinie pod Warszawą

no to aż nas trzech jest.... aaaaa.

Będzie ciekawie, 3 Vitalki, każda w innym kolorze :D

Ktoś jeszcze jedzie ?

Siemano Panowie!
Przygarniecie też użytkownika hulajnogi spalinowej vel city line'a?;)
Gdzie się planujecie zebrać? Jako, że jestem z bemowa a to w sumie po drodze, to może wymieniony już parking pod carrefourem?
Pzdr
Bartek

Ps. Rocznik 1980;)

cześć,
dostałem dziś marne wiadomości i muszę w weekend sporo przed kompem posiedzieć, ale nadal chcę podbić na ustawkę, przynajmniej tylko na krótko.
łapiemy się o tej 10.00 na Bemowie?
proponuję zamiast parkingu Carrefour'a ten pod ośrodkiem egzamin. - prościej się znaleźć.
mapka:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=213090108018612585866.0004ae2e74d12f051f821

Carrefour może być, tam już byłem to tam trafię. ;) 10.00

rozumiem, ze chodzi o tego carrefour'a przy powstańców śląskich ?
bo jeszcze jest na górczewskiej i kochanowskiego

mermi napisał:

Siemano Panowie!
Przygarniecie też użytkownika hulajnogi spalinowej vel city line'a?;)
Gdzie się planujecie zebrać? Jako, że jestem z bemowa a to w sumie po drodze, to może wymieniony już parking pod carrefourem?
Pzdr
Bartek
Ps. Rocznik 1980;)

no pewnie ;>

tak, chodzi o tego gdzie są m.in gokarty, koło pętli tramwajowej

spoko, ten parking jest spory, gdzie się znajdziemy ;> ?

gdzieś w okolicy drzwi

będe ;D mojego malowania nie da się nie wypatrzeć, dobranoc i narazie :>

Ale nie ten piętrowy parking, tylko ten odkryty co jest przed głównym wejściem od strony powstańców śląskich. Mam wypasiony różowo-biały kask, więc ciężko będzie mnie przeoczyć;)

Najlepiej pod główne wejście podjechać, żeby się nie szukać po parkingach. ;)

qrwa, nie wyrobiłem się.
może ktoś z Was to przeczyta, np. komórki, dojadę do Was do tego Izabelina. Będę tam przed 12.00

My dopiero będziemy wyjeżdżać,ja i moja kobieta,mój nr kom w profilu. Może koleżanka Scarlet dołączy? Kto może i trafi niech dojedzie do Izabelina i czeka gdzieś koło urzędu miasta,my pewnie będziemy tam koło 12.30,będziemy jechać przez Nadarzyn,Pruszków,Ożarów,Bożęcin. Madi też dopiero wyjeżdża,więc wypatrujcie jednocześnie 3 skuterów :)

Jak coś to kontakt do mnie na profilu.

@HugoBoss
dzięki za info. mam Twój nr zapisany. lekko przed 12 powinienem byś w tym Izabelinie. Przez te remonty i tak mam dłuższą drogę, m.in. zamknięta Dźwigowa :(
to łapiemy się na miejscu

Jestesmy w McDonalds na Modlinskiej,moze ktos chce sie jeszcze spotkac? Kolezanka Scarlet wymiekla :( Jak cos to kom w profilu

Kolega Hugo wyraznie chce mi wskoczyc na ambicje ;) sorry, ja dzis bylam ponad 8h w pracy i zrobilam ponad 100km, a o wymiekaniu chetnie pogadam f2f...mam nadzieje ze wypad sie udal :)

baaaaaardzo się udał :> koleżanko Scarlet możemy się styknąć jak chcesz jutro jakoś typu cargo lub st. miasto, powiem Ci jak to wygląda i ew. zapodasz jakąś ciekawą propozycje z przyszłym wypadem ;) ?

ps. preferuję cargo bo i tak tam musze być od 20 do 23 ;>
także jak Ci pasuje to zapraszam

Właśnie wróciłem :)