My też dojechaliśmy :)
Relacja:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/zdjecia-i-filmy-z-wypraw-skuterem/page/4
hugo zapodaj fotki na murek.bugatti@gmail.com
generalnie dzięki wielkie za organizacje wypadu i jego realizację ;>
szczególnie ta druga część wypadu... ten brud, kurz, ahh :D
clsamg63 - do której trwają zwykle te spędy na cargo? mogę tamtędy przejechać do pracy pod warunkiem, że będzie to wykonalne - nie wiem jak bardzo oblegany jest wiraż, wolałabym mieć możliwość wdrapać się po nim i dotrzeć poleczki do puławskiej ;) i może się okazać że do 23 się nie wyrobię
btw - na cargo jestem codziennie tylko w dzień - mam tam drugą pracę ;) skaranie boskie jeździć tam jeszcze po nocach :)
miło że wycieczka się udała :)
wszystko zaczyna się jak się ściemnia czyli na chwile obecna po 19 zaczyna się coś dziać i tak do 23, później się każdy rozjeżdża
wiraż na Poleczki jest oblegany ale to ludzie stoją przeciez przy barierkach, a od czasu do czasu ktos skunie bokiem ;) ale to jest temat do wyczucia i nie trzeba akurat trafić na jakiegoś driftera, zjeżdżasz na dół do Wirażowej, skręcasz w prawo, prawo, zresztą sama wiesz ;) i ten pierwszy parking od razu gdzie za dnia jeśli tam bywasz jest mnóstwo wypalonej gumy ;)
czyli pisała byś się ew. ? o której ?
i jak masz to może zapodaj link do Ciebie na face'a żeby ew. poznać :D
wszystko zależy o której będę jechać do pracy - jeśli dużo później niż 23, to średnio, bo nie będę miała co ze sobą zrobić, a snuć się po wawie przez 2h średnio mi się uśmiecha ;) a wiraż mi potrzebny w przeciwnym kierunku, czyli żeby na niego wjechać i przedostać się Poleczki do Puławskiej jak już będę jechać do pracy, dojechać na samo cargo mogę od lotniska ;) i taaaa....dobrze wiem gdzie są palone gumy na parkingu - widzę nowe ślady średnio dwa razy w tygodniu ;)
szczegóły na prv :)
wycieczka wypas!!! mój wczorajszy przebieg to 131 km. no i wreszcie udało się konkretne spalanie osiągnąć.
@clsamg63
już wypucowałeś swoją maszynkę?
jeszcze nie myłem ;>
dziś zaliczę cargo, tam się ubrudzi od pary wodnej z cząstkami spalonej gumy jak zwykle i dopiero sie ogarnie ;>
Ja jak na złość sobotę przeżyłem w pracy. KPS Warszawa- Ostrołęka- Warszawa.
KPS: Kurs pocztowo samochodowy. Pozostałe weekendy wolne oprócz ostatniej niedzieli miesiąca.
Nieśmiało wspomnę, że też byłem, tylko w Izabelinie ale zawsze ;)