Ja pewną będę.W drodze powrotnej zapraszam do nowo otwartego muzeum przy cmentarzu w Palmirach.Wczoraj była inscenizacja bitwy pod łomiankami, może ktoś z forum był?
Witam wsztstkich na tej stronie jestem nowy i czy można sie pryłączyć w jakiś wypadach np: cargo . lub pojezidzić. posiadam ja motorower Benzer shaft 50. i z jakimi przewaznie jecidzicie prędkościami? pozdro
@clsamg63 - skąd to jeszcze się ustali. Z tą pogodą to nic nie wiadomo, tak na tydzień przed nie da się przewidzieć i mieć pewności w 100% że taka będzie ;)
@Mariusz odpisałem w drugim temacie. Zapraszamy :)
zrobiłem notke na forum mielocha, jak zapewne wiecie to forum na w polsce obecnie największe przebicie... ale tak jak na innych forach nie mogłem sie zgadać z ludźmi, żeby cos organizować...
kiedyś był Warsaw Cargo Team, grupa śmigająca po wawie i okolicach, jeździłem chwile z nimi, ale głównie to chłopaki do 18tki i zapaleńcy stantu i pełnego gazu także długo z nimi nie przetrwałem...
z tąd moje pytanie, czy jeszcze rozgłaszać po forach gdzie jestem zalogowany, że organizowany jest nasz wypad ?
formalnie jak jedzie nieletni, to osoba pełnoletnia odpowiada za niego. Pełnoletni sam odpowiada za siebie dlatego dla własnego spokoju lepiej by jechali >18 lat
Mało kto powyżej 18 lat jeździ 50ccm.Bo po co jest to bardziej niebezpieczne, motorower jest zawalidrogą na polskich drogach dlatego każdy woli motocykl, wątpię żeby udało się wam uzbierać jakąś grupę pełnoletnich,skuterami w większości jeżdżą dzieci, które dostały skuter na komunie.