Spotkania skuterowców w Warszawie

Jolusia napisał:

Klaudiusz ale z moją "50" nie mam szans powąchać smrodu z wydechu Twojej "400" :(

Spokojnie potrafię trzymać w ryzach mojego burgiego żeby zbyt nie wierzgał.

Jolusia poświęce się :P Ja będę wąchał spaliny Klaudiusza żebyś Ty nie musiała :P

Ja na 90% mogę przyjechać, chyba że jakieś nie oczekiwane plany w domu lub pracy wypadną.

Chyba faktycznie najlepiej będzie na 15 przesunąć. Choć jak ktoś chce to może wcześniej być ;) ja będę pewnie koło 14:30-40

To bliżej niedzieli każdy napisze dokładniej kto o której godzinie będzie ;) Ja się dostosuje do innych :)

To może zróbmy listę i niech każdy sam się dopisze kopiując ją. niech wpisze też o której może minimalnie być - i potem się ustali optymalną godzinę:

1. Madi - 15.00
2.

Dobry pomysł.

1. Madi - 15.00
2. Maniek - godzinowo się dopasuje
3.

Mowicie o najblizszej niedzieli? Bo nie jestem w temacie.

tak.

Maniek_smola... napisał:

Dobry pomysł.
1. Madi - 15.00
3. Michalk001 - 14:30/40

Dobry pomysł.
1. Madi - 15.00
3. Michalk001 - 14:30/40
4. Klaudiusz -godzinowo się dopasuje
5.

Ja nie wiem jednak czy będę... :( Zadzwoniłem do babci z okazji Dnia Kobiet i zostałem zaproszony na niedzielę...

Nie martw się ;) Pogoda nie zapowiada się ciekawa... nie które portale podają że nawet ma padać w niedziele.

Ale może uda Ci się jakoś wyrobić godzinowo ;)

kwestia pogody , dokładnie , straszą że bedzie śnieg z deszczem ,,,,

śnieg z deszczem na sobotę ;) ojj zobaczymy ;) Może w niedziele nie będzie złej pogody ;) zobaczymy ;)

w sobotę pod wieczór ma sam deszcz padać o śniegu nie słyszałem :)

Przeleciałem różne strony z pogodami :P i wiecie co? :D Na każdej co innego :P
Więc jak będzie niedziela to będziemy kombinować :D albo przynajmniej w Sobote wieczorem bo wtedy prognozy będą bardziej prawdopodobne ;)

no w sobote wieczorem może być, ja będę wolny po 18 i mogę jeździć bez ograniczeń :)

Madi w Sobotę po 18 czy w Niedziele po 18 będziesz wolny?

w sobotę, w niedzielę to nie wiem o której... Niestety :(