Jolusia napisał:
Klaudiusz ale z moją "50" nie mam szans powąchać smrodu z wydechu Twojej "400" :(
Spokojnie potrafię trzymać w ryzach mojego burgiego żeby zbyt nie wierzgał.
Jolusia napisał:
Klaudiusz ale z moją "50" nie mam szans powąchać smrodu z wydechu Twojej "400" :(
Spokojnie potrafię trzymać w ryzach mojego burgiego żeby zbyt nie wierzgał.
Jolusia poświęce się :P Ja będę wąchał spaliny Klaudiusza żebyś Ty nie musiała :P
Ja na 90% mogę przyjechać, chyba że jakieś nie oczekiwane plany w domu lub pracy wypadną.
Chyba faktycznie najlepiej będzie na 15 przesunąć. Choć jak ktoś chce to może wcześniej być ;) ja będę pewnie koło 14:30-40
To bliżej niedzieli każdy napisze dokładniej kto o której godzinie będzie ;) Ja się dostosuje do innych :)
To może zróbmy listę i niech każdy sam się dopisze kopiując ją. niech wpisze też o której może minimalnie być - i potem się ustali optymalną godzinę:
1. Madi - 15.00
2.
Dobry pomysł.
1. Madi - 15.00
2. Maniek - godzinowo się dopasuje
3.
Mowicie o najblizszej niedzieli? Bo nie jestem w temacie.
tak.
Maniek_smola... napisał:
Dobry pomysł.
1. Madi - 15.00
3. Michalk001 - 14:30/40
Dobry pomysł.
1. Madi - 15.00
3. Michalk001 - 14:30/40
4. Klaudiusz -godzinowo się dopasuje
5.
Ja nie wiem jednak czy będę... :( Zadzwoniłem do babci z okazji Dnia Kobiet i zostałem zaproszony na niedzielę...
Nie martw się ;) Pogoda nie zapowiada się ciekawa... nie które portale podają że nawet ma padać w niedziele.
Ale może uda Ci się jakoś wyrobić godzinowo ;)
kwestia pogody , dokładnie , straszą że bedzie śnieg z deszczem ,,,,
śnieg z deszczem na sobotę ;) ojj zobaczymy ;) Może w niedziele nie będzie złej pogody ;) zobaczymy ;)
w sobotę pod wieczór ma sam deszcz padać o śniegu nie słyszałem :)
Przeleciałem różne strony z pogodami :P i wiecie co? :D Na każdej co innego :P
Więc jak będzie niedziela to będziemy kombinować :D albo przynajmniej w Sobote wieczorem bo wtedy prognozy będą bardziej prawdopodobne ;)
no w sobote wieczorem może być, ja będę wolny po 18 i mogę jeździć bez ograniczeń :)
Madi w Sobotę po 18 czy w Niedziele po 18 będziesz wolny?
w sobotę, w niedzielę to nie wiem o której... Niestety :(