Spotkania skuterowców w Warszawie

O, super miejscówka, znam to miejsce dość dobrze (szczególnie park i górkę) więc jak dla mnie może być :) Ja bym był w niedzielę ok. 15 dopiero jbc.

fajna oczywiście:)tam było pierwsze spotkanie Skuterowo.com

Podacie dokładnie ulice przy której jest ta zajezdnia? bo nie za bardzo kojarzę Warszawę a tym bardziej te okolice? ;) ale Mi by miejsce nawet pasowało jako park szczęśliwicki ;P

http://mapy.google.pl/maps?saddr=52.208119,20.963822&hl=pl&sll=52.20668,20.964425&sspn=0.005312,0.009645&mra=mift&mrsp=0&sz=17&t=m&z=17

Pętla jest u zbiegu ulic Dickensa, Szczęśliwickiej i Drawskiej - zaraz obok niej jest park. Ja tam jeżdżę codziennie bo kilometr od tego miejsca pracuję.

Od Grójeckiej jedziesz w Dickensa-pętla autobusowa "Szczęśliwice", skrzyżowanie ulic Szczęśliwicka i Dickensa :)

Maniek, tak przy okazji, co się stało z SST (chyba nie pomyliłem nazwy), z którego, jak chyba pamiętasz, wypisałem się :) Żyje to czy niezbyt?

Panowie dałem mapkę w linku :)

Ja postaram się być około 14 - mam nadzieję że nic mi nie wypadnie.

Dzięki za mapkę ;) już wiem jak dojechać ;) Niedziela Mi pasuje jak najbardziej :)

Ktoś może Mi powiedzieć jak tu się pisze wiadomości prywatne ? :D bo nie bardzo jarze :P
SST się rozpadło bo dzieci nie potrafiły się zorganizować ;) Nic nikomu nie pasowało i pssss uleciało powietrze z SST :D

Madi to jest dokładnie to samo miejsce co pierwszego spotkania:)

To ile osób jest skorych przyjechać w Niedziele na 14 ? :)

P.S. Proszę tylko nie śmiać się z Mojego New Dinka jak przyjade :P

PW możesz napisać tylko do znajomego, więc jak byś chciał napisać PW np. do Vezyra to najpierw musisz go dodać do znajomych i jak on to zatwierdzi to możesz pisać PW. Dziwnie, ale tak tu jest.

PS: czemu mieli byśmy się śmiać z Twojego ND ? :)

Ok dzięki madi :)
Czyli ile mamy osób na niedziele jak narazie?

Maniek_smolarek - prędzej będą się śmiać z mojego Salmolota :-D . Tylu patentów na kierownicy nie ma chyba nikt. Ale grunt to miła atmosfera i oby pogoda dopisała. Ja piszę się wstępnie na 14.

narazie ja (od 15 jakoś), Maniek i Michalk001.

Jolusia jest z Grójca i jak przyjedzie to na pewno z HugoBoss'em :)

Więc listę robię ;) Znaki zapytania dałem obok osób których nie jestem pewny czy przyjadą

Maniek_smolarek
Michalk001 ?
Jolusia
madi
Klaudiusz ?
Hugo ?

Michalak śmiać się możecie ze Mnie bo jakiś Włoch nie potrafił jeździć i mam mocno plastiki porysowane :P Ale mam imię nazwisko :D więc jak go gdzieś jeszcze złapie za to że tak źle traktował Kymco :P

A ktoś będzie jechał od strony Pragi lub centrum?

maniek jesli ja bede to i Hugo bo my zawsze razem jeździmy :)a najczesciej to we trójkę z Madim:)a czy na 14 sie wyrobimy to nie wiem bo ja pracuje i moze na 15.30 da rade

maniek spoko, moja Vitalka też jest porysowana, ale jakoś się tym specjalnie nie przejmuję :)

To może od razu przesunąć na 15? ;) bo jeśli Wy po 15 to już lepiej spotkać się raz a porządnie wszyscy razem ;)
Mi wszystko jedno ;) Niedziele mam całą wolną ;)

edit:
Madi na pewno Twoja nie jest jak mój :P ale porównamy :D

Tak wogóle to mam na imię Mariusz :) bo tak szaleje na tym forum i wogóle a się nie przedstawiłem :) ale wolę Maniek :)

A może przesunąć na następny tydzień, tak? :D