Spotykamy się na pętli autobusowej przy parku szczęśliwickim w sobotę o godzinie 17. Miejsce spotkania zaznaczone na czarno.
to obyściepogodę mieli ja nie stety nie będę bo tylko ten wekend miałem wolny może innym razem mi się uda dojechać szkoda że dzisiaj odwołane . Wtakim razie jadę na grila i piwko pozdrawiam :P
Wpisywać się kto będzie :D
Prawdopodobnie ja
Ja na 100%
Miłego spotkania, może następnym razem termin mi będzie odpowiadał i przyjadę do Was 4oo
wczoraj też miało być na 100./;
co był ktoś wczoraj?
ja na 99,9%, jeszcze potwierdzę :)
Dobra, ja wpadnę, ale rowerem, bo w poniedziałek (28 czerwca) dopiero pojadę rejestrować skuter, bo teraz mi się nie chce zwyczajnie :P
To ja też wpadnę pierwszy raz.
kinio64 wrote:
To ja też wpadnę pierwszy raz.
Świetnie,a co do spotkania wszystko jest w pierwszym poście :D
Kosik wrote:
Dobra, ja wpadnę, ale rowerem, bo w poniedziałek (28 czerwca) dopiero pojadę rejestrować skuter, bo teraz mi się nie chce zwyczajnie :P
Przyjedz skuterem :D
na następne - bedzie już zarejestrowany i opłacony
ja niestety niemogę się wyrwać z pracy ale duchem będę z wami zrubcie jakieś fotki pozdrawiam może innym razem mi się uda dojechać
Coś się zmieniło? Bo moja wizyta aktualna.
Ja też będę :-)
ja też będe mam nadzieje że będzie pogoda :-)
Ja osobiscie was zapraszam do Kotliny Klodzkiej :) (sory za interpunkcje jestem w pracy i klawisze nie maja polskich znakow; pracuje w Chinskiej firmie ;p:D:) pozdrawiam :)
Słuchajcie, 26 jest extreme moto show na lotnisku na bemowie, nie lepiej tam sie spotkać? albo przesunąc spotkanie, bo nie ukrywam, ze chcibym tam pojechać. :)