Spotkania skuterowców w Warszawie

Powodzonka i życzę pogody

cześć,
a może jakieś małe lokalno-warszawskie spotkanie?
od ostatniego wpisu minęły ponad 2 tyg - ktoś chętny na mały rajd po mieście?

Chetnie bym sie spotkal, witam przy okazji na forum ;-)

@Jerry_R
cześć.
pojawił się kolejny wątek. zgadajmy się w nim dokładnie:
http://www.skuterowo.com/forums/topic/spotkania-zloty-w-wa-centrum-cargo-mc-swietokrzyska-st-miasto?replies=25

odświeżam temat...
kto z Warszawy proszę o wpis. ;>

Mariusz z okolic Warszawy czyli Józefów

Więc się zgłaszam na nowy sezon;) Kymco NewDink 200i ale mogę spokojnie latać z 50cc ;) nie widzę najmniejszego problemu ;)

Klaudiusz Warszawa Mokotów zwarty i gotowy.

<- W-wa Ursynów, rzadko mam czas ale.. :)

clsamg63 tylko z wawki??szkoda,bo moglibyśmy się z Hugo i Madim załapać kiedyś :) pozdrawiam

Jolusia a skąd jesteście ? :D Ja też nie jestem z Wawy :P mam 20 km do wawy :P

edit:
Już wiem ;) Grójec nie daleko ;)

słuchajcie przecież temat jest : "Spotkania skuterowców w Warszawie" a niech przyjeżdża kto może :-). Ja też bym chętnie się spotkał. Na wystawę mi nei wyszło więc może tesraz się uda. Kiedy byłby taki zlocik ?

Patrzylem teraz na pogode. Kolejne dni zapowiadaja sie elegancko, jutro 4°C, w piatek 5, i tak kolejne dni beda podobne moze ciut cieplej ale bez deszczowe lub sloneczne, 20 marca ma byc 10 stopni wedlug Onetu.

Klaudiusz ale z moją "50" nie mam szans powąchać smrodu z wydechu Twojej "400" :(

Jolusia a czy to wazne? nie wiesz ze mocne maszyny jezdza na koncu? :P

Zreszta Kobiety maja pierwszenstwo wiec jada pierwsze ;)

To może jakieś spotkanko w weekend ? Ja mogę wpaść w niedzielę po 14. W sobotę 12 h szkoły, masakra...

Ale gdzie? Żeby wszystkim pasowało ;) w niedziele chyba ma być nawet dobra pogoda ;)

Widziałam maszyne Klaudiusza i nie odważyłabym sie ścigać :)

Gdzie - trzeba by coś ustalić, żeby wszystkim pasowało.

Madi do działania :) ty znasz sie na tym:)

Pętla autobusowa i park na Szczęśliwicach - super miejsce na spotkanie, dużo miejsca na skutery, ławeczki, spokojna okolica no i dobre miejsce do wystartowania w dowolnym kierunku. Ja bym się chyba łapał jeżeli by było w niedzielę ok. 14.