Chętnych do pojeżdżenia w ten weekend zapraszam do kontaktu :D
Dziś będę w Wawie,Bródno,Bielany te okolice.Może ktoś chętny do pojeżdzenia?Nr kom w profilu :D
Witam :D Odgrzewam dawno nie odwiedzany temat,a ponieważ jutro ma być 10°C i słońce może jest ktoś chętny z Wawy i okolic na jakąś wycieczkę?
ja w niedzielę jadę na wyścigi na targi, poznasz mnie po powolnej jeździe :-DDD
Ale ja dzis sie wybieram. Widze ze nie ma chetnych :-(
Ja bym pojeździł ale nie mam czasu nawet się w d*** podrapać.
Chętny się znalazł,jeździliśmy w 3 Kymco Vitality :D
Jutro pierwszy dzień wiosny i dzień wagarowicza,podobno pogoda ma być całkiem znośna,może by tak mały zlocik skuteromaniaków gdzieś w Warszawie? :D
jeden się do Nowego Miasta wybiera.
Witam.
Wiem ze temat dość stary ale może by się gdzieś spotkać w Wawie np. 3 lipca na jakimś parkingu hipermarketu??
W sumie to nie znam żadnego z was a moi znajomi nie maja skuterów.
A co to nie ma chętnych na ten weekend.Szkoda :(
dawaj na najbliższą wycieczkę jedź
nie no co ty.taka ilość kilometrów na skuterze mnie przeraża.
może jak wymienię automat ssania i jak będzie pogoda bo ten weekend zapowiada się kijowo
Dawid nie szukaj wykrętów. Nie będziesz jechał sam. Z Madim nie pogubimy się jak dzieci we mgle. Kilometrami nie przerażaj się. Jak stałoby się coś skuterowi, to zawsze można sobie poradzić tak jak np. zrobił Ads w przypadku awarii jego poprzedniego wozidła. Co zrobił, to może sam opowie przy okazji na jakiejś wycieczce.
jestem miszczem wykrętów :) ale tak na poważnie gdyby była ładna pogoda i miałbym już założony nowy automat ssania i byście jechali gdzieś w weekend to możliwe że bym poleciał
Może by tak w niedziele gdzieś się spiknąć bo pogoda raczej pozwoli??
Zobacz ten wątek http://www.skuterowo.com/forums/topic/grupa-mazowiecka-nasze-wycieczki#post-34811
zapowiada się super wyprawa.
Jak dla mnie za daleko :(
Szkoda, jutro będzie na prawdę fajnie :) ja właśnie szykuje rzeczy.