Spotkania skuterowców w Warszawie

HugoBoss wrote:

A czy może być taki temat jak podałem "Spotkania skuterowców w Warszawie" bo ten mi nie pasi.

Foch

Git :D

Uwaga!!! Wybieramy się dziś nad jakąś wodę poopalać i pokąpać.Może jest ktoś chętny?

Kto pisze się dziś na wspólne jeżdżenie?

Widzę że nie ma chętnych :?

Wybieram się właśnie na skuter,jak ktoś chętny dołączyć to łapać mnie na komórkę w profilu.

Grr szkoda że mój nie działa ;/

Hej.Kto się wybiera dziś na skuter? Warszawa i okolice południowe.

Szkoda że mam tak daleko do Wawy, może kiedyś umówimy się gdzieś pod Warszawą :)

Nocny zlot skuterowców z Wawy i okolic,kto chętny?

Kto wybiera się dziś pojeździć z Wawy i południowych okolic? Chętnie się przyłączę. A potem zapraszam do mnie na piwko. Jak coś to pisać na nr kom w profilu.

Ja dzisiaj wybieram się do Białobrzeg, tam zamierzam sobie zrobić dłuższą przerwę.
Przewidywany czas postoju 12-13, później lecę na Kozienice i do Kielc.
Jeżeli ktoś ma ochotę na pyszne lody w Białobrzegach to pisać na doominik@orange.pl, dostaje maile jak smsy :)

A może dziś ktoś chętny do pojeżdzenia?

Heh no super mój szmelc w dalszym ciągu nie działa :D Więc się nie piszę ;/

Tyle ludzi i żadnego/ej chętnego/ej :(

Chętna jest ale okolica nie moja buuu

moniq napisał:

Chętna jest ale okolica nie moja buuu

To może gdzieś w połowie drogi?

:D chęci są ale moja Yamaha niestety jeszcze jest "chora" dopiero jutro będzie oddana w dobre mam nadzieje ręce.Może jak już będzie na chodzie...pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.

ja się piszę ewentualnie pod koniec tego tygodnia lub w sobotę :-)
okolice Ursusa, Włochy, Centrum, Mokotów najchętniej, zasadniczo wszedzie byleby nie po prawej stronie Wisly bo strasznie nie chce mi się przez całe miasto drzeć kapci :D jak ktoś chętny to dawajcie znać na forum :-) Pozdr.

...siem może ja bym pszeiechau, z plecaczkiem (Syn), ale też raczej w sobotę/niedzielę...
I też chętniej południowo-zachodnie rejony Wawy (mieszkam Ochota/Włochy); w sobotę rano będę wracał z pracy z Żerania - już mam dośc :|