Czekamy na foto :D :mrgreen:
Gorzki wrote:
Czekamy na foto :D :mrgreen:
W poniedziałek pojawi się relacja:)
My dopiero dotarliśmy do domu :D Dzięki wszystkim za mile spotkanie,a na Górczewskiej faktycznie byliśmy :D
Szpieg normalnie:DKosik wrote:
Widziałem Cie HuboBoss i Twoją dziewczynę na dwóch pięknych niebieskich kymcach na górczewskiej :)
Proszę nie przekręcać mojego nicku :P HugoBoss
Niech żałują Ci co nie byli :P
Mam kolejny fajny pomysł :D
Dajesz....
No ile mamy czekac :):) 55 min juz !!
Muszę go jeszcze przemyśleć :P
Nooo, bo juz myslalem, ze nie myslisz o nim :)
Mianowicie pomyślałem że takie jeżdżenie bez celu jest fajne,ale może być fajniejsze jak obierzemy jakiś cel np. raz na tydzień lub dwa wybierać się grupą w jakieś ciekawe miejsce powiedzmy w odległości do 50km od Warszawy,coś w stylu Żelazowa Wola,Łowicz,Sochaczew itp. Co myślicie?
Koniecznie nocą:DHugoBoss wrote:
Mianowicie pomyślałem że takie jeżdżenie bez celu jest fajne,ale może być fajniejsze jak obierzemy jakiś cel np. raz na tydzień lub dwa wybierać się grupą w jakieś ciekawe miejsce powiedzmy w odległości do 50km od Warszawy,coś w stylu Żelazowa Wola,Łowicz,Sochaczew itp. Co myślicie?
A trzeba będzie zrobić taki rajd po Wawie nocą :D
Wrzucam fotki i 2 filmy zarejestrowane podczas spotkania miłośników skuterów w parku szczęśliwickim :D
http://www.youtube.com/watch?v=0ONjjugcZ5k
http://www.youtube.com/watch?v=dYcz4iCfrD4
Dziękuje jeszcze raz przybyłym za super spotkanie,a tym co nie byli może uda się następnym razem.
P.S. Leszek może dodaj te 2 filmy do swojej recenzji :D
W najbliższą sobotę będę z moją w Wawce,jeśli jest ktoś chętny żeby się przyłączyć to zapraszam :D
P.S. Leszek jeśli byłbyś tak uprzejmy to zmień temat na "Spotkania skuterowców w Warszawie"
Hejo. Proponuję założyć osobny wątek, ludzie się pogubią:)
A ja proponuje zmienić ten temat i dzięki że odpisałeś na smsa.
Osz fak! A ja się pół dnia zastanawiałem jaki Paweł i jaka Jola, a numer wydawał się znajomy!. Przepraszam, dzięki za SMS. A filmy wstawione są do relacji.
A czy może być taki temat jak podałem "Spotkania skuterowców w Warszawie" bo ten mi nie pasi.