wez się zakop i wyzuc szpadel :573: ja najtansza widzialem 300zl nowke i nic więcej nie znalazlem -.- nie lubie juz cie !! ;PPPrzemas92 napisał:
Pompę kupiłem za 60zł
Danielson, Może czytam mało wnikliwie, skupiłam się na wyglądzie. Design z kwietnia niebieski + złoty/ nie wypowiem się, bo to jak mniemam miniona epoka. Co do tego zaje.bist.tego różu- mrr! I fajny pomysł na ‘bad look’. Zaprojektować ci naklejkę a’la "Sweet SixTeen’?
Ok zaprojektuj ta naklejke i daj tu… Ojciec jest wspolwlascicielem drukarni wiec wydrukowac nie problem będzie taki sweet barbi xD czekam na ten projekt
Kiedy malujeszł Na róż ?
24 wracam do pl czyli to jest wtorek a 26 bede małowal...Jasiu226 napisał:
Kiedy malujeszł
na 99 procent tak chodz nie wiem czy mi cos nie odbije ;PPJasiu226 napisał:
Na róż ?
Jak chcesz go sprzedać to nie maluj na róż , bo wątpię żeby było zbyt duże zainteresowanie :D.
Courte, nie zniechęcaj chłopaka, bo chcę zobaczyć różowego Speeda
Jak coś to zedrze lakier i znów będzie niebieski
Damianho, tyle ze pod lakierem będzie kryl w chuuuuj szpachli xD a jak myslicie jak bym go zrobil i chciałbym sprzedawac w prawie seri tylko z wariem i sprzeglem to za 3.5 by poszedl ??
Damianho, tyle ze pod lakierem będzie kryl w chuuuuj szpachli xD
Ciiicho, szpachlę też można zdrapać :-D
Danielson - przecież już próbowałeś >_<
tak ale wtedy mial pekniety plastik, nie bylo badlooka i kiery bmx lakier byl w strasznym stanie pasek do wymiany itd
Projekt
Czemu jej z kroku wyrastają “krzaki” ?
a co do naklejki to mógłbym tez taka posiądź ? dało by się żeby zostały wydrukowane a później wysłane za niewielką opłata
Druknąć raczej będziesz se musiał sam
a mi się nie wyświetla
Hm. wait. zaraz coś wymyślę.
Link : http://picasaweb.google.pl/bannanowa/Pulpit#5370230260748443842
[ Dodano: 15-08-2009, 20:19 ]
BALU, a może chcesz coś swojego, oryginalnego? Mów co, i będziesz miał.
RudY, Te krzaki jej nie wyrastają, tylko ona na nich siedzi
Ze tak powiem chciałbym cos o swoim Jak mozesz.
Borek02, szcegóły na PM, albo gadu, zeby tu nie spamić
Ja też chcę coś fajnego na roxa. Mam krwisto czerwonego roxa. Wymyśl coś. Plx