Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

Przemas92 napisał:

Pompę kupiłem za 60zł

wez się zakop i wyzuc szpadel :573: ja najtansza widzialem 300zl nowke i nic więcej nie znalazlem -.- nie lubie juz cie !! ;PP

Danielson, Może czytam mało wnikliwie, skupiłam się na wyglądzie. Design z kwietnia niebieski + złoty/ nie wypowiem się, bo to jak mniemam miniona epoka. Co do tego zaje.bist.tego różu- mrr! :smiley: I fajny pomysł na ‘bad look’. Zaprojektować ci naklejkę a’la "Sweet SixTeen’? :smiley:

Ok zaprojektuj ta naklejke i daj tu… Ojciec jest wspolwlascicielem drukarni wiec wydrukowac nie problem :wink: będzie taki sweet barbi xD czekam na ten projekt

Kiedy malujeszł Na róż ?

Jasiu226 napisał:

Kiedy malujeszł

24 wracam do pl czyli to jest wtorek a 26 bede małowal...

Jasiu226 napisał:

Na róż ?

na 99 procent tak chodz nie wiem czy mi cos nie odbije ;PP

Jak chcesz go sprzedać to nie maluj na róż , bo wątpię żeby było zbyt duże zainteresowanie :D.

Courte, nie zniechęcaj chłopaka, bo chcę zobaczyć różowego Speeda :stuck_out_tongue:
Jak coś to zedrze lakier i znów będzie niebieski :smiley:

Damianho, tyle ze pod lakierem będzie kryl w chuuuuj szpachli xD a jak myslicie jak bym go zrobil i chciałbym sprzedawac w prawie seri tylko z wariem i sprzeglem to za 3.5 by poszedl ??

Damianho, tyle ze pod lakierem będzie kryl w chuuuuj szpachli xD

Ciiicho, szpachlę też można zdrapać :-D

Danielson - przecież już próbowałeś >_<

tak ale wtedy mial pekniety plastik, nie bylo badlooka i kiery bmx lakier byl w strasznym stanie pasek do wymiany itd

Projekt :slight_smile:

Czemu jej z kroku wyrastają “krzaki” ? :smiley:

a co do naklejki to mógłbym tez taka posiądź ? dało by się żeby zostały wydrukowane a później wysłane za niewielką opłata :stuck_out_tongue:

Druknąć raczej będziesz se musiał sam :slight_smile:

a mi się nie wyświetla :frowning: :frowning:

Hm. wait. zaraz coś wymyślę.
Link : http://picasaweb.google.pl/bannanowa/Pulpit#5370230260748443842

[ Dodano: 15-08-2009, 20:19 ]
BALU, a może chcesz coś swojego, oryginalnego? :smiley: Mów co, i będziesz miał.
RudY, Te krzaki jej nie wyrastają, tylko ona na nich siedzi :stuck_out_tongue:

Ze tak powiem chciałbym cos o swoim :smiley: Jak mozesz.

Borek02, szcegóły na PM, albo gadu, zeby tu nie spamić :slight_smile:

Ja też chcę coś fajnego na roxa. Mam krwisto czerwonego roxa. Wymyśl coś. Plx