Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

Albo ją wygiąć.

sebek napisał:

uciac stopke

Kowal napisał:

Albo ją wygiąć.

a jakby to mocowanie podgiolo gdzie się mocuje stupke?? tyle ze o ile ja podgiac ?? bo stupki nie bede gial bo się wtedy szybko zlamieć

podegnij tyle ile chcesz takie to trudne :?: :idea:

nie o to chodzi… podgiac muszę na golej ramie zeby to podgrzac a na golej ramie nie bede wiedzial ile…

e tam musi stać ? weź powieś ramę

będzie fajna pink maszyna :stuck_out_tongue_winking_eye: . Czekam na efekt końcowy , bo wydaję mi się że będzie to nie powtarzalny speed :wink: … Powodzenia!

mam pytanie bede mial kase na malossi sport+tecnigas next-r lub na malossi sport+17.5mm gaźnik ktore wybrać ?? :stuck_out_tongue_winking_eye: jak co to jakbyscie nie wiedzieli mam juz wario i spreglo lole :stuck_out_tongue_winking_eye: dobranoc wam…

Danielson, do sporta wes laserka x-pro podobna kasa a osiagi duzo lepsze :smiley:

ale nie wiem czy wzaisc cylinder + wydech czy cylek+gaźnik cylinder juz się jednak na s6 sport pro zdecydowalem do tego albo gaźnik 19mm albo laser i nie wiem co mi więcej da gaźnik czy wyadech

cyla bez gaźnika 19 mm(stage6 sport pro ) nie kupuj bo będziesz narzekal czemu slabo idzie itp :slight_smile: ale wydech tez ci bardzo duzo da :smiley:

albo bez wydechu jakis zestaw gaźnik+cylek mi dajcie nie chce mi się wydechu zmieniac jak i tak w nastepne wakacje full racing bede robil… np airsal sport 70ccm + tec tech 17.5 podniesie cos mocy ?

nom moj kumpel mial tego airsala sporta w speedzie 1 na seri wydechu ponad 90 mu szedl :slight_smile:

ok biore airsala 70 sporta do tego ten gaźnik http://www.racing-planet.pl/scootertuning-gaznik-motoforce-racing-phva-175mm-p-1705-1.html?cPath=368_1622_1623&amp;sessID=43583937df6582f7cd0db5936c9f80eb potem filtr malossi box nuzke boczna czarna i chwytak… Ale tam jest seryjnie dysza 95 i nie wiem jakie wielkosci dac do tego gaźnika i stozka i tego cylka… 100 ? 110??

Speed niczego sobie :slight_smile: Ciekawie się zapowiada, może skusisz się na filtr revo s type w małej cenie (zrobiłem na nim 2km) ?? :slight_smile:

juz mam paczke zamowiona z mopshop.de i w tym tez filtr ;)) wiec dzieki ;PP
Nowe plany…
-lagi na przodzie ;))

O.o z lagami będzie wyglądać sweet. :smiley: a jak to można zrobić bo myślę też nad lagami tylko nie wiem jak się do tego zabrać :smiley:

lagi ze stzyca, felga, zacisk trochę pracy ;)) info od przema ;)) a i paczka z częściami do speeda doszla ;))

Speed niczego sobie ale zacisk pasuje od speeda do lag

Dzieki ale i tak muszę kupić xd bo mi się czesto blokuje ;)) powiedz mi z kad ty pompe wody do speeda dorwales ?? i za ile ? i ile cie lagi itd wyszlo bo jestem ciekaw ;=)

Lagi z felgą, ślimiakiem, ośką wyszło mnie jakieś 250zł. Pompę kupiłem za 60zł i jest w idealnym stanie. Trafiło mi się :slight_smile: