JUż działają, super będzie ten speed, połączone nadkole masz, teraz taki bad look, nono, ciekawie będzie.
Nie patrzcie ze bad krzywy bo multiszlifierka będzie wyrownany ale to na koncu we wtorek jade do niemiec i 24 sięrpnia wracam… ale cos mi się zdaje ze mechaniki nie będzie ;/ tłumik muszę sprzedac same wario zostanie
i bd zbieral na full racinga
A i będzie mial nowe przeznaczenie ;d stunt psiak będzie ;D tłumik seria, wario hebo ng z lekkimi rolkami no i seryjne spzeglo na wyczerpaniu z przepalonym dzwonem + najtwardsze sprezynki ;d
Ale z tym różowym to ty żartujesz nie??
Fajnie by wyglądało jakby były kolorki odwrotnie Nie żartuje bo już o tym rozmawialiśmy na gg z Danielsonem ;D Bad look extra ;]
jest very bad look
a co do skuterka do daj taki jaśniejszy ten róż będzie lepszy
Na życzenie proszę VT, trochę niedokładny bo małe zdjęcie było, ale jakiś tam jest
http://img31.imageshack.us/img31/2057/greenspeed.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/949/pinkspeed.jpg
Co do Speeda to bardzo fajny, ale jak chcesz stunt psa to opłaca się małować?
Nie ! :P Bedzie ostry roz i koniec ;D a bada jutro daje do kolesia zeby mi go rowno przyciol (scianki zeby byly rowne i z obu stron zeby taki sam byl)wrona napisał:
Ale z tym różowym to ty żartujesz nie?? :D
jakby się nie oplacalo to bym nie robil :) i za te vt masz pomogl ;) dzis juz wiekszosc plastikow przygotowalem do małowania w paitek albo sobote bd podklad kladl na wszystko... i moze te lozyska w tyg jeszcze wymeinie ;/FiRe napisał:
ale jak chcesz stunt psa to opłaca się małować?
heh maluj na rózowo A co do stuntu na wachaczu :shock: raczej nie
Wiem bede małowal jutro wymienial lozyska na wale
i pierscienie
i moze od razu pasek zmieńie i skrece go ;D
A jaki będzie majtkowy róż matą czy połysk?
taki ostry zarowiasty roz z perla
Ale jajca Będzie prze!
Czacha juz jest zaniesiona za jakas godzine kumpel przyjedzie i robimy silnik ;] (musi naprawic swoja cezete ) Wiec wieczorem napisze co dzis zrobilem. Tlumik sprzedalem i moze jutro pojade po lakier i w weekend moze pomaluje :shock:
Foty skończonego bada tylko polakierować
A tutaj nie wiem co
Tak jak chciałeś, bardziej żarówiaste kolory, 2 odcienie majtkowego różu :mrgreen:
Namber Łan:
Namber Tu:
Hah, szykuje się niepowtarzalna i niespotykana maszyna, nie wiem co z tego będzie ale jedno jest pewne - każdy się za tobą obejrzy :726:
A czacha nie miała być gładkaż
Danielson napisał:
napisz odemnie wiadomosc w worklogu do kowala ze jest gladka tylko koles w vt umieć tylko kolory zmienić ok?
edit
Bad look zaje…y. Widzę tam jeszcze małe dziurki, ale pewnie podkład to zakryje chyba.
A wiec tak skuter stoi w częściach. Ale nie tak dokladnie bez postepow zamontowalem wzmocnione lozyska walu i zlozylem silnik… Teraz jestem w niemczech i nie mogę nic robic ale zostawilem plastiki dziadkowi zeby mi je idealnie przygotowal do małowania. A i tłumik sprzedalem (giannellke) i doszedl juz pistolet… Niby jakis tani ale wygląda solidnie…
P.S. Jak zrobić zeby skuter lezal na glebie ??? tj. na bocznej stupce tak z 45 stopni lezal ??
uciac stopke