Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

JUż działają, super będzie ten speed, połączone nadkole masz, teraz taki bad look, nono, ciekawie będzie.

Nie patrzcie ze bad krzywy bo multiszlifierka będzie wyrownany :wink: ale to na koncu we wtorek jade do niemiec i 24 sięrpnia wracam… ale cos mi się zdaje ze mechaniki nie będzie ;/ tłumik muszę sprzedac same wario zostanie :wink: i bd zbieral na full racinga :wink: A i będzie mial nowe przeznaczenie ;d stunt psiak będzie ;D tłumik seria, wario hebo ng z lekkimi rolkami no i seryjne spzeglo na wyczerpaniu z przepalonym dzwonem + najtwardsze sprezynki ;d

Ale z tym różowym to ty żartujesz nie?? :smiley:

Fajnie by wyglądało jakby były kolorki odwrotnie :stuck_out_tongue: Nie żartuje bo już o tym rozmawialiśmy na gg z Danielsonem ;D Bad look extra ;]

jest very bad look :stuck_out_tongue:
a co do skuterka do daj taki jaśniejszy ten róż będzie lepszy :slight_smile:

Na życzenie proszę VT, trochę niedokładny bo małe zdjęcie było, ale jakiś tam jest :smiley:
http://img31.imageshack.us/img31/2057/greenspeed.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/949/pinkspeed.jpg

Co do Speeda to bardzo fajny, ale jak chcesz stunt psa to opłaca się małować?

wrona napisał:

Ale z tym różowym to ty żartujesz nie?? :D

Nie ! :P Bedzie ostry roz i koniec ;D a bada jutro daje do kolesia zeby mi go rowno przyciol (scianki zeby byly rowne i z obu stron zeby taki sam byl)

FiRe napisał:

ale jak chcesz stunt psa to opłaca się małować?

jakby się nie oplacalo to bym nie robil :) i za te vt masz pomogl ;) dzis juz wiekszosc plastikow przygotowalem do małowania w paitek albo sobote bd podklad kladl na wszystko... i moze te lozyska w tyg jeszcze wymeinie ;/

heh maluj na rózowo :smiley: A co do stuntu na wachaczu :shock: raczej nie :stuck_out_tongue:

Wiem bede małowal :wink: jutro wymienial lozyska na wale :wink: i pierscienie :stuck_out_tongue_winking_eye: i moze od razu pasek zmieńie i skrece go ;D

A jaki będzie majtkowy róż matą czy połysk? :smiley:

taki ostry zarowiasty roz z perla :wink:

Ale jajca :smiley: Będzie prze!

Czacha juz jest zaniesiona za jakas godzine kumpel przyjedzie i robimy silnik ;] (musi naprawic swoja cezete :stuck_out_tongue: ) Wiec wieczorem napisze co dzis zrobilem. Tlumik sprzedalem i moze jutro pojade po lakier i w weekend moze pomaluje :shock: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Foty skończonego bada tylko polakierować

A tutaj nie wiem co

Tak jak chciałeś, bardziej żarówiaste kolory, 2 odcienie majtkowego różu :mrgreen:

Namber Łan:

Namber Tu:

Hah, szykuje się niepowtarzalna i niespotykana maszyna, nie wiem co z tego będzie ale jedno jest pewne - każdy się za tobą obejrzy :726: :smiley:

A czacha nie miała być gładkaż

Danielson napisał:

napisz odemnie wiadomosc w worklogu do kowala ze jest gladka tylko koles w vt umieć tylko kolory zmienić ok?

edit

Bad look zaje…y. Widzę tam jeszcze małe dziurki, ale pewnie podkład to zakryje chyba.

A wiec tak skuter stoi w częściach. Ale nie tak dokladnie bez postepow zamontowalem wzmocnione lozyska walu i zlozylem silnik… Teraz jestem w niemczech i nie mogę nic robic ale zostawilem plastiki dziadkowi zeby mi je idealnie przygotowal do małowania. A i tłumik sprzedalem (giannellke) i doszedl juz pistolet… Niby jakis tani ale wygląda solidnie…
P.S. Jak zrobić zeby skuter lezal na glebie ??? tj. na bocznej stupce tak z 45 stopni lezal ??

uciac stopke