nie słuchaj go to jest wybladły rox
daniel jesteś wo gule kiedyś na gg?
Fajne ;)) Tylko siedzi ona jak dziewica xD a tak w ogóle skladam speeda na fabrycznych częściach i chuja nie robie go nie mam juz chcecie do speeda wole boostera kupić
Co za głupek >_<
kur.wa!!, danielson , trzymałem dla ciebie kiere całe wakcje miałem po drodze już 3 klientów jeden nawet dawał mi więcej , niż ty ale ja twardo , mówię nie!! bo obiecałem , ogólnie to se ze mną w hu.ja poleciałeś
… jak zaczołes to skończ 500 razy lepiej jak z boosterem a juz bylo ciekawie lepiej zrobić do konca i byc kozak i się cieszyc ze wszystko sam zrobiles a nie się zsikac :roll: :roll: :roll:
ja już z tego nic nie rozumiem -naprawdę. To żenujące jest
On już się dawno “zsikał” >_<
Wrona kiere biore takie pierdoly beda jak kiera lusterka itd ale w silniku nic nie grzebie… o to chodzilo chyba źle to ujelem
Danielson dobrze że coś znów robisz,
ale źle bo ja chciałem tą kiere :-/
Szympa one jest do peugeota nie do generica xD kiere juz mam chyba od kwietnia albo marca zaklepana ;))
[ Dodano: 24-08-2009, 14:41 ]
Wlasnie zamowilem części do speeda bo za 20 min jade na dworzec i do pl ;)) zamowilem tak ;
-Airsal 70ccm sport >>Wyprzedaz za 350zl xD<<
-Tlumik Giannelli SSP >>Do odwaznych swiat należy zobacze jak to się będzie sprawowac
-Zestaw dysz 108,114,118
-Filtr 4race 2 warstwowa gabka
-Bialy klosz tylnej lampy
-Bixsenonowa zarowka
-Zarowka led na tyl
-Nakladki na klamki
-Boczna stopka
-Lusterko f1 milenium biale
Narazie tyle… Za miesiąc gaźnik kupie wiekszy bo teraz kasy nie mam… Bede w czwartek małowal i w niedziele wszystko zloze ;)) Jak myslicie na tych dyszach wyreguluje ?? i czy sprezyna +22% będzie ok ?? a i czy spodziewac się na tym cylku duzej roznicy od seri ?? czekam na komentarze ;))
A nie czasami Gianelli GSP ?
No też jestem ciekaw Składaj składaj
Niee xD SPL dokladnie xD ten taki dlugi jak lv R :)) jak myslicie centralka +22 i te dysze bede ok ??RudY napisał:
A nie czasami Gianelli GSP ?
[ Dodano: 26-08-2009, 10:51 ]
http://yfrog.com/eqalim0748j Moj lakier :) snieznobialy i ... srebrny brokatowy :)) kolesiowa cos gadala ze trzeba cos zrobić ale juz nie pamietam... tego srebrnego trochę dolac mam do bialego ?? zeby perla bylaż?
[ Dodano: 26-08-2009, 22:16 ]
A i jeszcze doszla paczka z cylkiem airsal sport 70ccm bialym tylnim kloszem i stupka boczna igm... Jutro muszę tłumik z poczty odebrac a reszta chyba po weekendzie będzie... bo musza z magazynu odebrac i czekam jeszcze na kiere od wrony
Te farby to Baza czyli metalic i nie wiem czy czasami tam podkład nie jest, ale nie wiem na 100%
Wiem oby dwie to bazy mam oddzielnie podklad bezbarwny itd :PP ale chodzi mi o to czy dolac tego brokatu srebrnego mogę do bialego czy cos się stanie ??
weź odlej i sprawdź
Ok jutro o 9 rano zaczynam małowac i przy okazji cylinder wloze :PP ale nie odpale bo filtr dysze dopiero po weekendzie dojda a jak myslicie jak tłumik i cylinder dojdzie to ciezsze czy lżejsze rolki ??
Heh oczywiście nie będzie docierany?? xD
NO juz nie mgoe się doczekać jak go wymalujesz.
A co się stało z tecnigasem tec przecież miałes nowego??
Co do rolek to sprawdzaj wszystkie jakie masz i się przekonasz na których będzie najlepiej.
mam 4.8 5.6 i 6.2 gr Tecnigas kupiony za 50 sprzedany za 100 euro xD mam giannelke dzis doszla zajebiscie wzglada super spwy ekstra wykonanie. Sped pomalowany tu macie foty a teraz lece do dziewczyny bede wieczorem elo a i airsal zamontowany juz :PP
A gdzie majtkowy róż!?!?