pojebalo ?? 3500?? za mniej niz 4000-4500 nie oddam xD naiwnego poszukam ;pp A zamowilem dysze 94 jutro rano będzie… jak myslicie będzie ok ??
[ Dodano: 31-08-2009, 20:33 ]
mam wolny weekend bd robil polerke kiery i przekładni ;))
Mojego tematu nie warto odświeżać więc napisze w tym
Oficjalnie zostałem wyzwany na customy pojedynek przez danielsona , czasu mamy w huj ale to dlatego ze mieszkam w UK ;/ pod koniec przyszłych wakacji , jedziemy na miasto , przysłowiowo wyrywać dupy , kto wyrwie więcej , wygrywa !
na razie moje padło przy speedzie danielsona się chowa , ale to się zmieni
haha powodzenia
Hahaha XD
Debile
Jak juz wrona się wygadal to powiem wam jakie mam plany:
-Przerobienie czachy (mam juz projekt na kartce)
-polaczenie plugu prawy z lewym i z malymi boczkami + przerobienie wlotow
-plastiki pod nogami na plasko zrobić bez zadnych wzorkow itd.
-Zamontowac tylnie plastiki od yamahy r1 lub kawasaki zx9r
-zrobić siędzonka+obszyc je ladnie (wlasny wzor)
-silnik 20cm w tyl
-lampa zrobiona na samym tylnim czubku z 10diod
-potezny 8l bak przeniesc pod podloge
-malowanie roz-niebieski
-i z tylu 140 opone
-jak starczy kasy to lagi
To na razie tyle. Teraz jestem w trakcie szukania części zaczne robic w przerwe swiateczna ta w zime
łaał. Plany porządne. Szkoda tylko , że musimy tyyyle czekać na ich realizację.
Najciekawsza wg mnie jest akcja ze zmianą ogona.
heh. czemu dlugo ?? moze w listopadzie zaczne
zobaczymy jak szybko mi się uda fundusze zebrac :)) ale najelpiej w czasie gdzie nie ma szkoly… wiec raczej od polowy grudnia te max przerobki co nie znaczy ze nie bd robil stopniowo ;d
HeHe jestem ciekaw wyników i jak dopasujesz tył od R1 albo zx9r
tez się tego martwie… bo sa waskie… jak nie podejdzie to najwyzej seryjne przerobie
ooo znów zmiany teraz jest dobrze, zacznij stuncić połamaj wszystko i poobdzieraj i możesz zabierać się do pracy.
Szympa dobry pomysl
Szympa, - wandal. ^^. xD
Od razu ze wandal ;pp nie znacie się ;pp dobra spadam do szkoly bo kiedys wkoncu trzeba isc
dotarłeś już tego arisala ?
nie wkurwiaj mnie !! Jeszcze z serwisu z regulacji nie odebralem !! jeszcze ku.rwa nim nie pojezdzilem !!! Bo kur.wa jeba.nej zebatki od kopki ku.rwa nie moga nigdzie dostac. Ja pier.dole co za ku.rewski narod ;/mr.Jeremy napisał:
dotarłeś już tego arisala ?
Jak dotre to napisze ;)
P.S. Nie docieram cylkow xD
Opanuj się ...
wiem ta technika według tak kogoś :PP ale jak juz , ze tak powiem go dotrzesz to napisz jak osiagi bo zastawnawiam się nad tym cylem , sam go zakładałeś ?
Tak sam. Trudne to nie jest oczywiscvie szybciej wszystko ;ladnie wyczyścić
Cylek warty ceny dalem za niego 350zl w przecenie na miećrlochu bo tam maja przeceny teraz airsali
P.S. Rudy sory ale mnie wkurzyli…
wybacz
I ten cyl to na jakim masz wałe seria ? wzmacniany ?
Na seri spoko by mogl byc ale mam tr evo bo i tak mialem luzy w ch.uj na korbowodzie… Jutro go na 99% odbieram
I odebrałeś speeda ?