Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

pojebalo ?? 3500?? za mniej niz 4000-4500 nie oddam xD naiwnego poszukam ;pp A zamowilem dysze 94 jutro rano będzie… jak myslicie będzie ok ??

[ Dodano: 31-08-2009, 20:33 ]
mam wolny weekend bd robil polerke kiery i przekładni ;))

Mojego tematu nie warto odświeżać więc napisze w tym :smiley:

Oficjalnie zostałem wyzwany na customy pojedynek :smiley: przez danielsona , czasu mamy w huj ale to dlatego ze mieszkam w UK ;/ pod koniec przyszłych wakacji , jedziemy na miasto , przysłowiowo wyrywać dupy , kto wyrwie więcej , wygrywa ! :smiley: na razie moje padło przy speedzie danielsona się chowa , ale to się zmieni :smiley:

haha :smiley: powodzenia :smiley:

Hahaha XD

Debile :stuck_out_tongue:

Jak juz wrona się wygadal to powiem wam jakie mam plany:
-Przerobienie czachy (mam juz projekt na kartce)
-polaczenie plugu prawy z lewym i z malymi boczkami + przerobienie wlotow
-plastiki pod nogami na plasko zrobić bez zadnych wzorkow itd.
-Zamontowac tylnie plastiki od yamahy r1 lub kawasaki zx9r
-zrobić siędzonka+obszyc je ladnie (wlasny wzor)
-silnik 20cm w tyl
-lampa zrobiona na samym tylnim czubku z 10diod
-potezny 8l bak przeniesc pod podloge
-malowanie roz-niebieski
-i z tylu 140 opone
-jak starczy kasy to lagi
To na razie tyle. Teraz jestem w trakcie szukania części zaczne robic w przerwe swiateczna ta w zime :wink:

łaał. Plany porządne. Szkoda tylko , że musimy tyyyle czekać na ich realizację.
Najciekawsza wg mnie jest akcja ze zmianą ogona. :stuck_out_tongue: :smiley:

heh. :slight_smile: czemu dlugo ?? moze w listopadzie zaczne :wink: zobaczymy jak szybko mi się uda fundusze zebrac :)) ale najelpiej w czasie gdzie nie ma szkoly… wiec raczej od polowy grudnia te max przerobki co nie znaczy ze nie bd robil stopniowo ;d

HeHe jestem ciekaw wyników i jak dopasujesz tył od R1 albo zx9r :smiley: :wink:

tez się tego martwie… bo sa waskie… jak nie podejdzie to najwyzej seryjne przerobie

ooo znów zmiany teraz jest dobrze, zacznij stuncić połamaj wszystko i poobdzieraj i możesz zabierać się do pracy.

Szympa dobry pomysl :smiley:

Szympa, - wandal. ^^. xD

Od razu ze wandal ;pp nie znacie się ;pp dobra spadam do szkoly bo kiedys wkoncu trzeba isc :stuck_out_tongue_winking_eye:

dotarłeś już tego arisala ?

mr.Jeremy napisał:

dotarłeś już tego arisala ?

nie wkurwiaj mnie !! Jeszcze z serwisu z regulacji nie odebralem !! jeszcze ku.rwa nim nie pojezdzilem !!! Bo kur.wa jeba.nej zebatki od kopki ku.rwa nie moga nigdzie dostac. Ja pier.dole co za ku.rewski narod ;/
Jak dotre to napisze ;)
P.S. Nie docieram cylkow xD

Opanuj się ...

wiem ta technika według tak kogoś :PP ale jak juz , ze tak powiem go dotrzesz to napisz jak osiagi bo zastawnawiam się nad tym cylem , sam go zakładałeś ?

Tak sam. Trudne to nie jest :wink: oczywiscvie szybciej wszystko ;ladnie wyczyścić :wink: Cylek warty ceny dalem za niego 350zl w przecenie na miećrlochu bo tam maja przeceny teraz airsali :wink:
P.S. Rudy sory ale mnie wkurzyli…
wybacz

I ten cyl to na jakim masz wałe seria ? wzmacniany ?

Na seri spoko by mogl byc ale mam tr evo bo i tak mialem luzy w ch.uj na korbowodzie… Jutro go na 99% odbieram

I odebrałeś speeda ?