Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

odebrał :smiley:

i co dotarł po swojemu ? czy jak ile leci ?

A wiec tak. Zaczelem robic stopale i poszlo mi zawieszenie :wink: remont kolo 300zl a ja chodzac po allegro natknelem się na : lagi+sztyca+felga+kiera+tarcza+kompletny hebel od trekera za 180zl wiec co zrobilem?? oczywiscie ze zamowilem !!! :smiley: po weekendzie powinny dojsc te lagi :wink: i bd montowal a i jeszcze jedno mam na sprzedaz felg 12 cali do speeda+ oponka 120/70/12 prawie nowa :slight_smile: chetni pisac i giannellka tez na sprzedaz :wink:

i był gleba czy jak już stanąłeś to się posypało ew. zauważyłeś że jest coś nie taką:P

od dawna bylo nie tak xD teraz juz calkiem się rozpizdzilo xDsztyca pekla xD

[ Dodano: 01-10-2009, 22:15 ]
bez gleby :wink: przy stopalu :slight_smile:

przynajmniej lagi będą :smiley: a gianelke jak sprzedajesz to co kupiszą i czemu sprzedajesz, nowy wydech xd

SPAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
sam chciałeś żebym ci za spamował worlog :smiley:

zakładaj te lagi i będziesz mógł robić lans po wsi speedem z lagami :smiley:

Mafioz napisał:

a gianelke jak sprzedajesz to co kupiszą

myslalem o jakims yasku R uzywce ;) ale na razie na seri bo sztunt :D a wiecie moze co zrobić mam taki problem. chce zamontowac diode ktora mnie informuje ze mam mało paliwa. Jak podlacze do tego plywak od baku to cos da? czy wszczepic w bak czujnik od dozownikaż

to do stuntu nie lepszy sportowy? na seri mało mocy xD
ja tam nie stunciłem to nie wiem ;p

Powiem ci ze seria ciagnie od samiutkiego dolu o wiele lepiej :smiley: ale mam tez niedalekie plana nastepne a wiec tak: (pomozcie wybrać)
-Pompa wody+chlodnica (poszukam po forach moze cos wytaszcze tanio)
-Gaznik arrache ale 17.5 czy 19 ??
-tłumik yasuni R/yasuni Z/laser x-pro/bidalot/ ew. jakis s6
-airsal racing LC :wink:
Jako pierwsze pojdzie gaźnik potem bd szukal pompy i chlodnicy nastepnie tłumik a na samym koncu jak muj airsal pojdzie na emeryture racinga :wink:

ja to podziwiam takich jak Ty xD
nowy cylinder ma i będzie kupował inny bo mu się LC zachciało xDD mi by szkoda kasy było ;p

napisalem przecież ze jak airsal się wysluzy to wtedy kupie cylinder lc. Naraze tylko sprzet na przerobke zbieram :slight_smile: a wpadlem na pomysl zeby kupić gaźnik od speeda 100ccm :slight_smile: wyjdzie taniej a tam jest 17.5 wiec styknie :slight_smile:

nie styknie 17.5 :lol: styknie 19 mm bądź kozak i kup 19 :lol: :slight_smile:

nie nie nie ;] koszta się licza :wink: gaźnik od speeda 100ccm za okolo 100zl kupie wiec o polowe taniej :wink:

aa no nie doczytałem że jak się ten airsal zajedzie ;p
17.5 jest ok ale 19 lepszy będzie :evil:

na 19 nie wyrobie z kasa na wahe ;/ i tak juz ledwo wyrabiam ;/

Jak nie wyrabiasz to na chuj racinga robisz

Temat do zamkniecia.
Za tydzien jade po sende.
Elo

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573: :573:

nieeeee pozwolisz wygrać Wronie? załozyliście się kto więcej lasek wyrwie i wgl xD