Ogólnie sprzęcik super-ekstra w pytke Ale ten wahacz… bleee
Bylem się przejechac zalozylem dysze 72 zalozylem xD do stozka szmate upchalem i można jezdzic chwilowo xD jechalem na 1/4 manetki tylko lekko ruszylem a on pizda xD tylku przerywanie chodzi i 5km od domu paliwa zabraklo i prowadzilem… ;/
[ Dodano: 29-08-2009, 22:15 ]
Swiatlo przod na zarowce bixenon swieci ponad 50m nie wiem ile dokladnie ale plot ma 50 m i swiecie trochę więcej :PP
Z przodu prezentuje się zajebiście Ale bardzo spokojna dupcia speeda całkowicie nie pasuje do dość agresywnego przodu. Sądzę, że powinieneś popracować nad bardziej drapieżnym tyłem
Taa … wujek poluki dobrze prawi
Weź mu jakoś wycackaj tyłek :roll:
Zapiac od tylu i będzie rozdziewiczony i bardziej agresywny xD ale na razie nie to pozniej ;D
Bardzo ładny skuter, w szczególności przód.A mam pytanie, czym małowałeś plastikiż?Pistoletem??Nie robiły Ci się malutkie dziurki po nałożeniu lakieru??
a czemu miałyby się mu robić dziurkiż Jak dobrze oczyszczone i zapodkładowane to powinno być ok
Pomyśl coś o jakimś niewielkim wlocie na masce. Proponuje coś w stylu co ma SiWy w Hrr
eee taki wlot co ma siwy to tu za bardzo nie pasuje bo mało agresywny ;/
ja bym proponował 2 wloty na kształt świateł też takie 2 pochyłe i agresywne może ciut większe od świateł.
No takie coś też było by fajne. Tylko nie rób wlotów ala areox :!: :!: :!: :573:
A ja bym w ogóle nie robił żadnych wlotów, tak jest git.
Wloty nie są w pytkę.
Kowal napisał:
Wloty nie są w pytkę.
wyjąłeś mi to prosto z ust :D
Zgapiacze ; (
P.S. Róbta wloty ! Takie o małe … ale by były
No właśnie i będzie jeszcze bardziej w pytke
ale jak to ładnie zrobić żeby było w pytke i nie trzeba było drugi raz małować?
ja tam bym zostawił jak jest bo jest zawaliście
100 post :mrgreen:
Tak pistoletem małowalem ;)) juz nic nie robie xD w styczniu a1 wiec po chuja ;d dzis dysze 94 zamowilem jutro powinna dojsc i powinien smigac ;))
mądra decyzja
jaka decyzja ?? :D a i ile bede mogl za niego wolac?? :Dmaciekkolo napisał:
mądra decyzja ;-)
Danielson napisał:
juz nic nie robie xD
taka ;]
myśle że 3500 spokojnie :->