Speedfight by Danielson Last Photo >Pozegnalna sesyja<

chyba ze ma być różowy to to co teraz jest niebieskie zrobić na róż + ta kiera amortyzator i na felgach ranty czy coś w róż :D

dobrze prawisz na razie z braku kasy tak na chwile zostawie siędzonko tez roz :D
Pytanie mam jeśli 108 za duza i przerywa nie da się jezdzic to jak wloze 80 to jakos dam rade jechac??

[ Dodano: 29-08-2009, 18:38 ]
w pon kupie mniejsza ale zeby się przekulac

Osz Ty! xD
Że tak powiem odnośnie tych 666 postów - szatański projekcik xD
Skuterasek jak najbardziej w pytkę ! :smiley:

Danielson napisał:

Co to oznaczaż? xD

Satanyyyy :-D

Moje pierwsze spojrzenie na skuter: "Cooo? Danielson kupił Piaggio Zip'aż: :lol:
Ogólnie skutyś w pytkę, ale ja chce róóóóóóż!!! :cry:

w ogóle to jest najlepsze obliczę pełdżota.
zamienisz się ze mną skuterem? xDD

PS co to tych felg to całe ranty równolegle co są do opony na róż bym walną a te 3 druty, szprychy czy jak to nazwać zostawić na biało i byłoby w pytkę.

udało ci sei z tym malowaniem :stuck_out_tongue: a co do dyszy do 100 powinna być git :slight_smile: nie za duża nie zamała :stuck_out_tongue:

ogólnie skuter ZAJEBISTY ale jak juz zwrócił uwage rudy , zrób coś z wachaczem , za nim będą widełki , to chociaz wyczyść czy odmaluj :smiley:

malowanie to tam kij, fakt ładnie się biały [prezentuje ale to ten badlock mu daje to coś, gdyby był biały i bez tego bada to już by nie było takiego wrażenia. ;p

W pytke :lol: Zajebisty ten wydech.

Nie mam 100 ;/ mam 108 i jest za duza… a na 80 bym dal rade??

hmm na seryjnym filtrze moze by poszlo :stuck_out_tongue: sprawdź moze ci ladnie ruszac a predkosc 30 km/h i charakterystyczne dławienie

no no spedzik superowy :stuck_out_tongue:

a gdzie ty masz tylne kierunkowskazy ??

ReKoRd napisał:

sprawdź moze ci ladnie ruszac a predkosc 30 km/h i

spoko i tak na docierce jest xD

Kamilkoz15 napisał:

a gdzie ty masz tylne kierunkowskazy ??

nigdy nie mialem xD i z przodu sa same klosze xd bez migaczy

nie no, w pytke odpicowany skuter :smiley: poza wachaczem, brakiem błotnika z przodu i obiciem siędzenia :-?

możesz nagrać filma prezentującego dźwięk wydechu bo ciekawy jestem czy jakiś ciekawy dźwięk ;p

dzwiek mi się podoba ;d ale dam wam pozniej bo teraz nie mogę isc bo z siostra mlodsza siędze

Look: nice, chociaż zawiodłeś mnie że nie ma różu :smiley:

Jak co mogę go zamienić za jakas biegowke ;)) jakby ktos mial jakieś propozycje to priv ;))

Dajesz speeda + 6koła PLN i możemy się zamieniać :slight_smile:

Ja bez doplaty chce ;))

Ja to bym widział na nim trzy cyferki :stuck_out_tongue: Mianowicie trzy różowe szóstki xD