skuterowo.com - co można poprawić???

To ja dodam coś od siebie. Jestem w jakimś temacie, chcę napisać ale nie jestem zalogowany, więc wybieram opcję logowania. Po tej operacji strona nie wraca do wątku z którego wybrałem opcję logowania tylko przenosi na stronę "Co słychać". Da się coś z tym zrobić?

O właśnie, miałem tak samo jak Suawek, a potem trzeba 2 raz cofnąć, żeby wrócić do tematu. Ale już na szczęście powiązałem konto z facebook'iem i jestem cały czas zalogowany ;)

w Firefoxie strona działa dobrze, ponadto jest opcja zapamiętania hasła i nie trzeba sie za każdym razem logować.

Ja używam Chrome i na nic innego nie zamienię.IE to nafaszerowany śmieć,miałem "Ognistego Lisa" trochę mułowata przeglądarka w moim odczuciu a najgorsze było to,że się rozsypywała co jakiś czas.Pomijam fakt,że nie radziła sobie z większą ilością otwartych kart.Chrome jest bardzo prosty,górna belka jest mała co nie zajmuje miejsca na monitorze,a jest Chrome Apps store z bardzo fajnymi aplikacjami,grami itp.Forum działa mi bardzo dobrze,a jak Leszek napisał,że strona nie wspiera starszych wersji to czas zaktualizować przeglądarkę koledzy :)

a ja używa seamonkey z projektu mozilli.

Pewnie się tego nie da zrobić skoro jeszcze tego nie ma (podwiązane wątki) ale może przynajmniej utworzyć dział z serii "Nieśmiertelne pytania". Ca kilka dni pojawiają się te same pytania, które możnaby umieścić w jednym miejscu co ograniczyłoby wielokrotne pisanie tego samego.
Moi faworyci:
1) Różnice między 2T i 4T
2) Jaki skuter do 2 tys
3) Jaki skuter do 3 tys
4) Jaki skuter do 4 tys
5) Jaki skuter do 5 tys
6) Jak wyregulować gaźnik
7) Jak zwiększyć moc
8) Gdzie są blokady w ... (linki)
9) Czy lepiej nowy chińczyk czy używany markowy
10) Gasnący silnik czyli co sprawdzić.

To bym proponował założenie oddzielnego działu FAQ i tam będą znajdywać się te pytania wraz z odpowiedziami na nie i komentarzami od rodziców.

Suawek napisał:

Pewnie się tego nie da zrobić skoro jeszcze tego nie ma (podwiązane wątki) ale może przynajmniej utworzyć dział z serii "Nieśmiertelne pytania". Ca kilka dni pojawiają się te same pytania, które możnaby umieścić w jednym miejscu co ograniczyłoby wielokrotne pisanie tego samego.
Moi faworyci:
1) Różnice między 2T i 4T
2) Jaki skuter do 2 tys
3) Jaki skuter do 3 tys
4) Jaki skuter do 4 tys
5) Jaki skuter do 5 tys
6) Jak wyregulować gaźnik
7) Jak zwiększyć moc
8) Gdzie są blokady w ... (linki)
9) Czy lepiej nowy chińczyk czy używany markowy
10) Gasnący silnik czyli co sprawdzić.

Na wszystkie te tematy znajdziesz odpowiedzi w artykułach Skuterowo.com

To może na forum jakiś zrobić klikany odnośnik przekierowujących do tych artykułów? Wystarczy że ustali się dla nich wspólny unikatowy tag i do niego link i wszystkie artykuły w jednych miejscu :) Oczywiście odpowiadające na powyższe i inne często zadające przez użytkowników pytania. Każdy przecież wie że kompletnie zielony nie wiem że odpowiedzi trzeba szukać a nie pisać na nowo :) Z własnego doświadczenia czyli z perspektywy szarego usera.

Na forum bardzo brakuje opcji "usuń post".Nie raz ktoś strzeli double'a i jest śmietnik.A można by było samemu usuwać.Sam dziś przypadkiem zdublowałem,a jedynie co pozostaje to edytować i wyczyścić lecz post zostaje.

Opcja "usuń" naprawdę by się przydała.

Co się stało z logowaniem przez facebook'a? Na zalogowanie traci się trochę czasu a tak to cały czas byłem zalogowany! ;/

Powinno być zrobione również to, że można dokończyć transakcję... Ostatnio wpisałem dane, złożyłem zamówienie itd., a okazało się, że przelew musi być od razu zrobiony. No to nic, musiałem poczekać na siostrę, żeby mi kasę przelała, a miała być za 2 godziny ;/ No niestety w tym czasie mi prąd odłączyli i całą transakcję musiałem wykonywać drugi raz... No i kupon promocyjny już nie zadziałał.

Zastanawia mnie co się stało z programem wariator,czemu zniknął? Ja wiem że są teraz test wideo,ale audycja głosowa miała swój niepowtarzalny urok. Szkoda

Powinna być zakładka na stronie tytułowej gdzie moglibyśmy dodawać porządne i dziadowskie serwisy.

Tematy ze złomowiska nie powinny być widoczne na liście "ostatnie dyskusje", wyświetlającej najbardziej aktualne tematy.

Modzi szybko działają, chwała im za to, gość od neonów był wyjątkowo upierdliwy...

Ale neonki całkiem fajne :)

Tyle że to LEDy a nie neony ;) Ale ładnie świeciło, fajnie by wyglądało pod reflektorem

Cześć. Czyta nas wielu ludzi używających smartfonów itp. Może czas aktywować Tapatalka. Sam używam urządzenia z ekranem dotykowym i wiem, jak niewygodne jest forum klasyczne na takim urządzeniu.