skuterowo.com - co można poprawić???

To ja chyba mam najwięcej bo 78 ;D

Kiedyś pisałem o tym - fajna by była mapa użytkowników skuterowo.com. Można by w razie awarii zadzwonić, łatwiej byłoby się umówić na wyjazd i zawsze ktoś mógłby napisać czy użyczy trochę podwórka pod namiot dla wycieczkowiczów.

Edycja postów? Co do samej edycji całego postu to prawda że to niezbyt dobry pomysł, za to możliwość dodania treści z podpisem "Dodano 26.05.11 23:12" już by było dobre.

A chat dla użytkowników? To normalnie było by cudowne.

napisałem Leszkowi artykuł na temat takiej listy kontaktów pomocowych ale nici z tego wynikły

Wystarczyła by zwykła mapa google założona przez np: Leszka i trzeba by do niego kierować prośby o wpis na mapkę.

Taka jest na stronie romet125.pl ale chyba dostępna jest po zalogowaniu się. Zaraz wrzucę screena jak to wygląda.

Uploaded with ImageShack.us

Taka mapka była by super :P Można by było poznać kogoś w pobliżu zamieszkania,a tak to wiadomo.Trudniej trafić na kogoś z okolicy.

pragne podzielic sie moim spostrzezeniem. glowne menu forum jest troszke malo przejrzyste. jest za male jak ta dosc dluga strone.

czy u was też zmieniła się kolejność wyświetlania postów na forum?
u mnie najnowszy jest na samej górze a trochę starsze na samym dole.
najstarszy jest tuż pod najnowszym. Gdzie tu logika????

Tez mnie to wkurza tym bardziej ze ja zawsze na fonie wchodze

Kurde, nie da się normalnie korzystać :( Widocznie to błąd strony z tymi pomieszanymi postami, aż ciężko ogarnąć :mrgreen:

A mnie wkurza że muszę się kilka razy logować. jak włączę stronę to niby jestem zalogowany, ale jak chcę post napisać to na dole nie ma pola tekstowego tylko informacja, że mam się logować. Na górze w niebieskim pasku jest, że zalogowany... A posty faktycznie zmieniają miejsca, można się pogubić przy czytaniu i odpowiadaniu... Coś się dzieje ze stroną.

Leszku help help help. To się zaczyna robić śmieszne. Mój post wylądował na samej górze. napisany chwilę wcześniej kolegi Ryglos na samym dole... :roll:

Nie wiem kto ale bardzo dziękuję za naprawienie :mrgreen:

Już jest oki ;)

W końcu :D Ale z logowaniem nadal są problemy...

Sprawa jest :mrgreen:
Ostatnio myśląc również o skuterowo, wpadłem na pomysł, aby zrobić, takie coś w stylu plakatu, ogłoszenia. Chodzi mi o taką reklamę skuterowo.com. Może dało by się to wdrożyć. Rozesłano by to do użytkowników z danych miast i każdy chętny podskoczył by do dealerów skuterów i np. serwisów, poprosił aby mogło to widnieć w sklepie. Wpadłem na to, gdy zobaczyłem ostatnio w sklepie motocyklowym reklamę, na której pisało, że odbędzie się zbiórka krwi. Tzn. takie coś w sensie, że tam chętni zmotoryzowani by się zebrali i oddali krew. Ale mniejsza z tym, wracając do tego plakatu, mógłby on zwiększyć liczbę użytkowników naszego forum, bo wielu nie wie, że takie forum w ogóle istnieje. Myślę, że gdyby przynajmniej kilka chętnych by było aby te plakaty rozwiesić, po miastach to zwiększyła by się nasza liczba. Nie chodzi mi o jakąś wielką kampanie reklamową, tylko, żeby po tych miejscach odwiedzanych przez skuterowców.

od kilku dni przeglądarka (sprawdzałem na explorerze i google chromie) ma problem z otwarciem strony skuterowo.com

sprawdzalem na różnych kompach. macie to samo? coś da się z tym zrobić?

Kto w tych czasach używa explorera lub dziwactwo google.....

Ja nie używam i nie zamierzam używać - ze względu na wprowadzane standardy sieciowe..... Używam innych przeglądarek z którymi nie mam od 2 lat żadnych problemów. Nie podam jakie to ponieważ narażę się znów na stronniczość.

Pozdrawiam

Od samego początku używam Mozilli i mimo narzekań wielu osób ja osobiście nigdy nie miałem z nią problemów.

A ja uzywam tylko chrome i zadnych problemow nie zauwazylem.

roomcajz napisał:

od kilku dni przeglądarka (sprawdzałem na explorerze i google chromie) ma problem z otwarciem strony skuterowo.com
sprawdzalem na różnych kompach. macie to samo? coś da się z tym zrobić?

Od zeszłego tygodnia Skuterowo.com przestało wspierać przestarzałe IE 6.0 i Chrome do wersji 1.03. Może w tym problem.