skuterowo.com - co można poprawić???

Witam :) Jak wszyscy widzimy, stronka się rozwija i raczej każdemu się podoba :D Siedzę tu od jakiegoś czasu i też jestem z niej zadowolony.Ale do rzeczy: nie znalazłem podobnego tematu i stwierdziłem, że napiszę taki, mianowicie może niech każdy tu pisze swoje pomysły, które mogą poprawić naszą stronkę.Jest dobrze, nawet bardzo wg mnie (brawo dla Leszka przede wszystkim), ale zawsze może być lepiej :) Tak więc jak ktoś by coś zmienił, to niech tu pisze, administrator może przeczyta i się zasugeruje, po czym może usprawni serwis :) Ja mam 3 propozycje od siebie, a konkretniej:
-funkcja "nowe wpisy od ostatniej wizyty"-nie trzeba by szukać tematów, w których się pisało, a zniknęły z głównej
-oznaczenie tematów z postami nowymi, nieprzeczytanymi
-dokładne datowanie postów-tak, aby pojawiała się godzina oraz dokładna data pod postem, nie np. "2 tygodnie temu" tylko np. "27.07.10 23:03" czy coś w tym stylu
Zdaję sobie sprawę, że niektóre pomysły mogą być trudne w realizacji, ale zasugerować chyba można :D Na mnie proszę nie liczyć, jeśli chodzi o modyfikowanie strony, bo się nie znam na tym.To tyle, myślę, że się przyda ten post :) Pozdro i szerokości.

Hej, dzięki za temat.
Jasne, zbierzmy do worka pomysły i zobaczy się co z tego da się wdrożyć.

Oczywiście Leszek tez możesz podsuwać jakieś pomysły, to My ocenimy je :D

Ok:)

"Nowe wpisy" to byłby fajny patent- popieram!

Nieczytane tematy już wyświetlają się z boldem:)

Może coś takiego jak priv? A nieczytane posty to dobry pomysł

Wysyłanie prywatnych wiadomości już zostało wdrożone. Zapraszam do testowania.

Edycja postów była by dobra bo można tylko przez krótki czas chyba , że się mylę?

Leszku, można by dopracować sposób komunikatu o nowej wiadomości na privie, bo już niestety sam nie raz zauważyłem, że ktoś do mnie pisał.

Chyba przez godzinę od napisania.

qazwsxedc napisał:

Leszku, można by dopracować sposób komunikatu o nowej wiadomości na privie, bo już niestety sam nie raz zauważyłem, że ktoś do mnie pisał.

Hello. Powinieneś dostać e maila, na w górnym menu na czerwono powinna widnieć zakładka "poczta".

lechoo napisał:

Edycja postów była by dobra bo można tylko przez krótki czas chyba , że się mylę?

Celowo jedynie przez 60 minut. Inaczej pisanie czegokolwiek na forum nie miałoby sensu. Każdy w dowolnej chwili mógłby zmienić swój kontekst i nieuczciwie to wykorzystywać.

właśnia maila nie dostaje :(
Tak, tak, zauważyłem, ten napis poczta to jest u mnie wszystko co sygnalizuje mi nową wiadomość- niestety czasem nie zobacze, że sie podświetlił.

qazwsxedc napisał:

właśnia maila nie dostaje :(
Tak, tak, zauważyłem, ten napis poczta to jest u mnie wszystko co sygnalizuje mi nową wiadomość- niestety czasem nie zobacze, że sie podświetlił.

Hmmm, może do spamu Ci wpada...

P.S. Jestem na forum dość krótko, ale już miałem okazję zostać wylogowany kilkukrotnie bez powodu.

P.S.2. Większe avki mile widziane.

To może przy okazji odświeżę temat i coś dopiszę-co myślicie o czymś takim jak "katalog skuterów" (jak na s.net) ??? Warto by robić czy testy starczą?Oczyffko, nie wymyślam na siłę i ilość, ale w sumie na s.net ludzie tam kiedyś wchodzili.To jak będzie?? :mrgreen:

wg mnie pomysł warty uwagi, tylko co w takim katalogu umieścić? skopiowany opis producenta, jak niejednokrotnie widziałem na innych forach? to chyba bez sensu. te testy u nas- tzn na skuterowo.com- też są niedoskonałe- tzn każdy artykuł zawiera inne, subiektywne dane, i większość dotyczy wyłącznie skuterów o pochodzeniu dalekowschodnim- keeway, kymco. nie zauważyłem np żadnego peugeota. Może coś typu tabela/ porównanie- jak np w Auto Świecie?
myśl w każdym razie warta podtrzymania

Są wschodnie skutery, ponieważ w Scooterlandzie (który jest jakoś powiązany z forum) jest głównie Kymco, Inca, a kilka skutów opisali użytkownicy, którzy akurat mają Symy, chinole czy coś.Aczkolwiek Piaggio Typhoon jest w testach opisany :) A to Włoch :D A Ty jaki masz skut?Jak jakiś nieopisany, to możesz jego test zrobić.

taki mam zamiar... ale czekam na sezon i pierwsze jazdy