skuterowo.com - co można poprawić???

Vezyr napisał:

Są wschodnie skutery, ponieważ w Scooterlandzie (który jest jakoś powiązany z forum) jest głównie Kymco, Inca, a kilka skutów opisali użytkownicy, którzy akurat mają Symy, chinole czy coś.Aczkolwiek Piaggio Typhoon jest w testach opisany :) A to Włoch :D A Ty jaki masz skut?Jak jakiś nieopisany, to możesz jego test zrobić.

Skuterowo.com nie jest powiązane ze Scooterlandem i to nie dlatego pojawiają się takie a nie inne pojazdy. To zależy od czegoś zupełnie innego.

Tzn nie chodziło mi o powiązanie, ale takie hmm no nie wiem jak określić, no zlot był w Scooterlandzie choćby :) Nie wiem, pod patronatem czy coś, tak się jakoś skojarzyło :) Wybacz pomyłkę :D

Według mnie przydałby się taki czat na którym można by tak ogólnie porozmawiać i przy okazji wyświtlali by się aktywni użytkownicy :)

Tzn coś w stylu "shoutbox", tak?Chociaż czat to prostsze określenie-dobry pomysł.

Moim zdaniem nie potrzebny shoutbox mamy OT Śląski ;]

Czat by się przydał,jak zrobi się ciepło zawsze szybciej można by znaleźć kompana na wypad :D

nooo shoutbox to by się bardzo przydał, na praktycznie każdym forum jest, umożliwia szybszą komunikację niż poprzez pisanie wiadomości. Tak jak Hugo napisał "jak zrobi się ciepło zawsze szybciej można by znaleźć kompana na wypad" 8)

Heh :D Wiec w sumie dobry pomysł :DDDD

Vezyr napisał:

Po primo: dałem link do właściwego tematu
Po drugie primo: przez takie częste tematy o wadach forum traci się użytkowników wg mnie (a tych tematów jakby namnożyłeś)
Po trzecie primo: fakt, nieraz też mnie dziwi te kilka artów "na raz", ale lepsze to, niż w ogóle-i tak artów jest bardzo dużo.
Po czwarte primo: ja dałem 2 artykuły i nic złego nie było.A z Twoimi co się stało w takim razie?To w sumie pytanie do Leszka I Hugo.
Po piąte to już zapomniałem

Ponieważ temat: "Co mi się nie podoba w skuterowo.com?"- http://www.skuterowo.com/forums/topic/co-mi-sie-nie-podoba-w-skuterowocom/ został zamknięty,więc odpisuje tu.

1.Tamten temat był trochę inny,więc nie będę polemizował,zresztą po to jest forum żeby dodawać tematy.
2.Trzeba pokazywać wady bo przecież to forum jest robione dla nas przez nas i nie można spekulować że straci fanów,bo jak będzie kiepskie to na pewno.
3.Czytaj ze zrozumieniem,nie chodziło że jest za mało artykułów,tylko że nie są dodawane po kolei systematycznie,tylko nie raz 2-3 dni nic i potem od razu dwa artykuły.A przecież można dodać jeden co dzień,oczywiście jeśli są napisane.To właśnie zniechęca do zaglądania na stronę.
4.Ja też dodałem 2,było by więcej,ale Leszkowi,albo coś nie pasuje,albo za dużo chce pozmieniać w tekście,albo faworyzuje niektóre osoby.Myśli że jak stworzył stronę to już mu wszystko wolno.Jeśli tak to niech sam pisze wszystkie artykuły,zobaczymy wtedy co ile będą się ukazywać.

P.S. Wczoraj oczywiście mój artykuł w postaci ankiety wylądował w koszu bo nie podobał się pewnym osobom lub po prostu trafił tam po złości.Jeśli tak będziemy do tego podchodzili drogi redaktorze naczelny to nic nie osiągniemy.Jeśli moje konto zostanie zablokowane,to znaczy że nie ma tu demokracji i wolności słowa tylko jest dyktatura.To tyle co miałem do powiedzenia.

Hej, nie chcę stawać po niczyjej stronie (tym bardziej że jestem nowy), tylko uspokoić emocje-
na każdym forum o treści i ostatecznym kształcie publikacji decyduje administrator, skuterowo nie jest tu wyjątkiem.
Pewna cenzura jest też potrzebna bo mogłoby się skończyć jak na innych forach- na tym że byśmy się wzajemnie od głąbów wyzywali... a chodzi o treść merytoryczną.
Wiadomo, czasem artykuł komuś wyjdzie lepszy czasem gorszy (samo życie) i może nie wszystko po prostu nadaje się do publikacji.
Hugo, doceniam Twoje doświadczenie (mi też pomogłeś) więc mam nadzieję że zostaniesz na skuterowo.com

PS. niekróre rzeczy czasem lepiej wyjaśnić na priv, :D

Hugo. Nie odróżniasz publikacji członków redakcji, on innych użytkowników. Aktualnie 95% wszystkiego co się pojawia to publikacje redakcyjne, więc nie gadaj o faworyzowaniu.
PS. Patrz na daty publikacji, a potem gadaj, że przez kilka dni nic isę nie pojawia. Jak masz jakiś problem ze Skuterowo.com idź do innego serwisu, gdzie jest więcej publikacji.

Szkoda że pomysł czatu umarł :(

Shoutbox by się bardzo przydał :)

Ewentualnie można na którymś z ogólnie dostępnych czatów zrobić pokój skuterowo.com :D

Pierwszy nieoficjalny czat skuterowo.com,zapraszam:

http://czat.onet.pl/skuterowocom,chat.html

Co można poprawić na skuterowo.com? Zlikwidować nachalne reklamy, które nie dawno się tu pojawiły.. :(

Właśnie też to zauważyłem :D Ale żeby były np. gadżety są potrzebne pieniądze np. z reklam. Przynajmniej mi się tak wydaje :D

Ale niech te reklamy będą ja nie mam nic przeciwko,tylko bez wyskakujących okienek bo szału można dostać :(

Pietro, Hugo- podpisuję się czterema kończynami, niech reklamy będą ale niech nie wyskakują co chwila

to fakt nie które reklamy są "przepadziste"

Czy można wstawić czy zrobić coś takiego?

Na Forum jest 1 użytkownik :: 1 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 0 Gości

dlaczego?
czasami opisując jakiś problem piszę dużego posta , oczekując szybkiej odpowiedzi ,bezskutecznie bo na forum nikogo nie ma ,a tak miałbym podgląd czy ktokolwiek jest i warto się zapytać.
.... taki pomysł mam :mrgreen: