skuterowo.com - co można poprawić???

i naprawienie wyświetlania konta pocztowego

Podpisuję się pod uwagami o reklamach - rozumiem, musicie z czegoś żyć, ale chyba można mieć wpływ na to, co jest emitowane, a co nie? Jeżeli coraz więcej portali będzie odrzucać nachalne, całostronicowe badziewie, to reklamodawcy też zweryfikują patent na rodzaj kreacji...

Poza tym, byłoby cudownie, gdyby zamieszczane tutaj linki z automatu otwierały się na nowej karcie.

chaffinch napisał:

Podpisuję się pod uwagami o reklamach - rozumiem, musicie z czegoś żyć, ale chyba można mieć wpływ na to, co jest emitowane, a co nie? Jeżeli coraz więcej portali będzie odrzucać nachalne, całostronicowe badziewie, to reklamodawcy też zweryfikują sposób reklamowego pokazywania się...
Poza tym, byłoby cudownie, gdyby zamieszczane tutaj linki z automatu otwierały się na nowej karcie.

Cały czas na forum, włazi reklama shell v-power, to jest wkurzające! :evil:

Ktoś mi powie, czemu gdy klikam na link "Majówka na skuterze" przenosi mnie do adresu podanego na dole zdjęcia (czerwona ramka) ? [że na fotce nie widać to napiszę, że to ten link.

Za to mnie przeniosło do tematu o "Zipp Pro 125" :mrgreen: Hmmm ciekawe...

A mnie do OT Śląski ;P

Hehehehehe, ciekawe na który temat mam kliknąć, żeby wejść w "Majówkę na skuterze"... Może adekwatnie np. w OT Śląski... :wink:

Ja tak często mam, klikam na jakiś temat, np. OT to przelierowuje mnie na główna

ja proponuje rzeby wszyscy pisali poprawnie po polsku i rzeby nikt nie robil bleduf po to podsfietla sie tekst na czerwono rzeby pisac poprafnie
DZIĘKUJE :lol:
A to jest robota dla moderatora żeby wychwytywał błędy

Już drugi dzień mi nie działa poprawnie strona. Mianowicie od 2 dni wygląda tak :

http://img845.imageshack.us/img845/1402/123vq.jpg

Kapuchon napisał:

Już drugi dzień mi nie działa poprawnie strona. Mianowicie od 2 dni wygląda tak :
http://img845.imageshack.us/img845/1402/123vq.jpg

To błąd przeglądarki. W takiej sytuacji użyj kombinacji klawiszy: ctrl+f5.

A ja bym proponował zrobić ten odnośnik co jest na górze strony "FORUM » SKUTEROWO.COM" ,żeby był też na dole. Jak wchodzę z komórki na skuterowo i chce cofnąć się do tematów na forum to muszę przewijać całą stronę do góry,a tak strasznie by to ułatwiło cofanie się do tematów.

Jest na dole. U mnie w noki trzeba rozwinąć i tam jest.

Ale mógł by być taki do powrotu na forum pod ostatnim napisanym postem,bo w komórkach to strasznie kiepsko się nawiguje.

Denerwujące jest to że gdy piszę posta i nacisnę "dodaj" mój post wyświetla się 2-3 razy. Widzę że nie tylko ja takie coś mam więc to chyba wina strony. Nie jest to jakieś mega uciążliwe ale gdyby to znikło było by lepiej ;) Pozdrawiam.

Leszku, może dało by radę zrobić coś takiego, żeby było widać ile osób i kto jest na forum? :D

madi napisał:

Leszku, może dało by radę zrobić coś takiego, żeby było widać ile osób i kto jest na forum? :D

No właśnie, bardzo by się sprzydało :P

Coś ostatnio się chrzani że stroną skuterowo. Były problemy z dodaniem do znajomych,skrzynka pocztowa pokazuje mi cały czas 55 wiadomości.

Ja też miałem 37, ale właśnie usunąłem wszystkie :lol: