Ja biorę 4 kiełbaski i ze dwie bułki ;D Myślę że mi starczy a co do przygotowania się na jakieś tam sytuacje o których nawet myśleć nie chcę to biorę podstawowe klucze które i tak wożę i pompkę ;) Mam nadzieje że nic się nie wydaży ale wziąć nie zaszkodzi a w razie czego pomoże.
Nie wiem o której wyjechać, żeby nie było czekania? Krzysiek sprawdzałeś ile kilometrów macie do tego zjazdu z 94ki?KrzysiekP napisał:
jak wyruszymy do 10:30 to moze tak kolo 11:20 juz sie zjawimy w tamtej okolicy
Pietro - moim zdaniem powinieneś wyjechać troszkę wcześniej a najwyżej zaczekasz te załóżmy 10 minut. Jestem zdania że lepiej być trochę za wcześnie niż się spóźnić oczywiście myślę że jak będziemy wcześniej to poczekamy ;] W razie czego jeśli Krzysiek ma twój nr tel. to będziemy dzwonić ;) A jeśli będziesz jechał to nie odbieraj :P
Krzysiek ma mój nr. Ja mam skuter 150-tkę, to pojadę trochę szybciej..Gdybym wiedział ile macie kilometrów z Czeladzi do zjazdu z dk-94, to obliczyłbym sobie czas wyjazdu ;)
Pietro zaraz ci powiem ile tak mniej wiecej
Pietro jakieś 32 km
Czyli odległość podobna...to może wyjadę o tym samym czasie co wy i zaczekam przy zjeździe ;)
ok to sie tak umówmy
Jak co, to się zdzwonimy ;)
Narzędzia do regulacji zaworów już zapakowałem ;)Kapuchon napisał:
Ja biorę 4 kiełbaski i ze dwie bułki ;D Myślę że mi starczy a co do przygotowania się na jakieś tam sytuacje o których nawet myśleć nie chcę to biorę podstawowe klucze które i tak wożę i pompkę ;) Mam nadzieje że nic się nie wydaży ale wziąć nie zaszkodzi a w razie czego pomoże.
Hehe spoko tylko nie wiem czy będzie gdzie. Ja jakieś klucze dodatkowe mam brać ? Jak tak to jakie ? Do ściągnięcia plastików starcza śrubokręt. Gorzej z pokrywą zaworów i z tym kluczem którym trzeba przytrzymać bo nie wiem jakie tam są rozmiary ;/
Panowie !.
Awaria !.
Da rade przelozyc spotkanie o godzine ?. czyli o 11 na stotilu ?.
Bo jak nie to mnie nie bedzie, strzelil mi wezyk paliwa, a sklep dopiero od 9 i w godzine nie zdarze zlocy calej SR ;/
Patrykk - mi to obojętne jedną w tą czy w tą ale wątpie aby reszta się zgodziła lub wogle to przeczytała.
W sumie masz racje.
To mnie nie bedzie, milej zabawy !
Będzie gdzie...Wszystkie narzędzia potrzebne do regulacji już zapakowałem, tak że nie musisz nic brać ;)Kapuchon napisał:
Hehe spoko tylko nie wiem czy będzie gdzie. Ja jakieś klucze dodatkowe mam brać ? Jak tak to jakie ? Do ściągnięcia plastików starcza śrubokręt. Gorzej z pokrywą zaworów i z tym kluczem którym trzeba przytrzymać bo nie wiem jakie tam są rozmiary ;/
Szkoda Patryk że Cie nie będzie ;( Nie masz jakiegoś innego wężyka lub coś wykombinować żeby ci nie ciekło ? :/
Sklep jest od 9 .
Tak wiec nie zdarze 10km wrocic ze sklepu na Kingwayu 4t zablokowanym i zlozyc pol SR'ki .
W dwie godziny bym sie legalnie wyrobil, ale w godzine nie ma takiej opcji.
Dojechalbym do Was, ale zabardzo nie wiem jak tam dojechac ;p.
No nic. Szkoda ;/ Ale spróbuj może zdążysz. Z Czeladźi ruszamy o 10.30.
Patrykk jestes? mozemy poczekac :) szkoda bylo żeby kolejnej osoby brakło
O właśnie chyba że zrobimy tak że zbierzemy się o tej 10 ale poczekamy na Patryka tylko musimy mieć pewność że będziesz. Tzn. to jest moja propozycja i nie odemnie to zależy czy tak będzie ale tylko proponuje.