Skuteromaniacy 26.III - Pustynia Błedowska - zaprasza Zagłębie i Śląsk na zlot

Witam.

Organizuje się wyprawa na Pustynię Błędowską - Największą w Europie!!!

Kto jest chętny na przygodę zapraszamy do tego tematu.

Zbiórka w Czeladzi 26 marca (sobota) na stacji Statoil o godzinie 11.00.

Wyjazd na największą pustynię w Europie - 11.15.

Zapraszamy wszystkich chętnych.

Pozdrawiam WODZU

Jak tam panowie, wycieczka się odbyła ? Jeśli tak to może wstawicie relację :mrgreen:

madi jedziemy 2 kwietnia

Witam!
Pisałem już w OT SLĄSK! , ale może tutaj napisze.
Jestem nowy i chciał bym się wybrać z wami na "wycieczke" na Pustynie Błędowską .

fajnie witamy nowego sqtmaniaka :)

z Gogolina mam do czeladzi 100 km ,jak pogoda dopisze to się melduje . stacja statoil mam nadzieję że jest tam tylko jedna.

ragaz powaznie mówisz ze chcesz sie przyłaczyć?

Czemu nie ,sobota do tego ładna pogoda wyjadę z zapasem po 7 rano (zawsze są jakieś przeboje na trasie ) i dojadę .Fajna sprawa i tak miałem gdzieś pojechać myślałem o pobliskiej górze św.Anny gdzie co roku jest zjazd motocyklistów latem ale tam bym byl sam ,a tak to przynajmniej się poznamy. Byle pogoda dopisała

spoko, fajnie bedzie cie poznac

taką bym miał trasę

Uploaded with ImageShack.us

ragaz czym śmigasz?

Inca Sprint więc szału nie ma ,ale dobrze mi się nia jeździ

ja mam streetke i Wodzu też

hehe.... no to klub sympatyków inki :mrgreen:

bedziesz miła spory kawałek by do nas podjechać ale chyba bardzo ciagnie cie zobaczenie pustyni co?

nigdy nie byłem, a tak blisko praktycznie pod nosem ale co tam pojade pewnie jeszcze kilka miesięcy temu jechałbym tylko samochodem ale to zero frajdy a skuterkiem to wyzwanie

:)

Ragaz - zbieramy się na statoilu przy głównej trasie prowadzącej z Bytomia do Czeladźi. Zaraz po wjechaniu do Czeladźi za skrzyżowaniem po prawej jest statoil. Punk zaznaczony literą A to ten właśnie Statoil. Pozdrawiam.

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=UTF8&q=statoil+czelad%C5%BA&fb=1&gl=pl&hq=statoil&hnear=Czelad%C5%BA&view=map&cid=6963447876763401858&iwloc=A&ved=0CFIQpQY&sa=X&ei=7Pe1TNQN1d2wBr-i1O8L

Ok dzięki zaraz to sobie poustawiam

Szkoda że ta pustynia jest tylko z nazwy, bo zarosła krzakami..byłem w tamtym roku :lol: