Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Coś mi się zdaje Danielu że już to gdzieś pisałeś, i jeszcze Rudy się spytał ile cie to kosztówało, a teraz może ja nie doczytałem lub nie napisałeś kiedy to malujeszł

w przerwie swiatecznej bo zrobie jakiegos bada i wlociki jeszcze i pobawie się trochę. tu wytne tu przerobie itd itp bomi dziewczyna na 2 tyg wyjezdza to i tak nie mam co robic

Danielson napisał:

lakier rozowy myble byble fluorescencyjny w domu

<jupi> ! :D

No do cholery nie mogłeś dać jakiegoś normalnego mieszczącego się w normach społecznych koloru? Kolejny Sweet pink kibel. No ja pier.dole

Haha ! Tak jest ! :smiley:

Przemas każdy Twój post jest dziwny…

W kazdym temacie coś Ci nie pasi jedynie u Borka widziałem, że spoko …

Własnie pink będzie po kozaku !

Danielson a nie zamieniasz na mz’tke ? :lol: :lol: :lol:

daMik napisał:

W kazdym temacie coś Ci nie pasi jedynie u Borka widziałem, że spoko ...

Bo mnie się boi bo przecież jak bede miał fure to do niego jedziemy <lol2>

Damik. Jak się znajdzie chetny to zmieniam ale na razie dostalem rzeczy wiec w nim pogrzebei bo nudno
Przemas. Jak się nie podoba to trudno ja chce poprostu innego od innych

daMik napisał:

Własnie pink będzie po kozaku !

Ja bym powiedział że po pedalsku... :lol:

Daj lepiej taką intensywną zieleń taka Jamaica, młoda trawka noo wiesz taka zarąbista intensywna zieleń i jeszcze niektóre plastyczki na czarno i to jest kozacki efekt ;-)

A wiec tak. booster byl wyregulowany smigal itd. na dyszy 80. nowa linka gazu jest. teraz plywak mi pekl. Jesli da się skleic to czymś? a i wyjebalem przy stopalu ale dzieki pegom się nic nie stalo procz zmasakrowanego plastiku przed kolanami xD. Teraz plywak skleic/wymienic i kiere serie założyć i bd latal bo na tej mi nie wygodnie.

ja bym nie kleił tlyko w nowy zainwestował bo paliwo jeszcze klej rozpuści i znowu bd to samo ;p

nie no wiem ze sa kleje ktore nie rozpusci benzyna… Nie stac mnie na nowy xD starzy gotowke odcieli…

Danielson napisał:

starzy gotowke odcieli...

WYwiadówkaż :D

Jasiu226 napisał:

WYwiadówkaż :D

stara się przeszla do szkoly bo byla w poblizu ;/
Dobra zrobilem plywak ale jest tak:
odpale wszystko ladnie jezdzi wylacze ssanie dalej jezdzi itd a po jakims czasie w chuj zalewa inie chce jechac
probowalem nawet na dyszy 72 i dupa... ;/

a iglice próbowałeś??

UP!
Jak niektorzy wiedza rozjebal się juz calkiem silnik. Wkurwil mnie i mial isc na części ale tylko silnik na części idzie. Kupilem od smugglera silniczek po remoncie. Lozyska, cyl rolki. Kompletny z tłumikiem itd tylko gaźnika brak a to akurat mam wiec jutro wysle to do swiat go skoncze :slight_smile:

No git. Będziesz uczył się stantować na 50cc.

P.S Nie lej już mixola :wink:

Kur*a daniel ty idioto !
To sprzedajesz go czy nie !? Bo ja już nic nie wiem >_<

mam nadzieje ze nie będzie tak źle jak na 70 zaczynalem a teraz 50 xD

[ Dodano: 20-12-2009, 22:44 ]
nie na razie zostanie. bo nie kupilbym nic xD a tak za nieduza kase mam kompletny silnik po remoncie. Same części by wiuecej mnie wyszly ;d

oj Daniel zdecyduj się no coś, bo już nie nadążamy :mrgreen: