i dobrze u mnie to tez huja pala… nie lapia prawie wcale tylko jak ktos szaleje choc tez nie zawsze
Danielson napisał:
nie lapia prawie wcale tylko jak ktos szaleje choc tez nie zawsze
To fajnie macie, bo u mnie to łapanki organizują... :P
Haha a u mnie to jeszcze mi sięma pokazują
Haha a u mnie to jeszcze mi sięma pokazują :-P
Nawet nas nie denerwuj >_<
A co RudY, masz takich wrednych niebieskich ?
Hmm… szczerze to jak bardzo są wredni to nie wiem ( i wole nie wiedziec ) ale często stoją na takiej ładnej nowej prostej drodze i łapią na foto
A mówię, że masz nas nie denerwowac bo takich jak Ty to chyba nikt nie ma, że machają do Ciebie :[
rudy na foto to ci gowno moga zrobić tylko się ladnie usmiećhnij i uczesz przed zdjeciem. Ja kumpla yamaha zest lecialem z wiiiieeeelkiej gorki 90 km/h ( sam tlumiczek miala) tam bylo do 50km/h ograniczenie i stal foto zrobili foto i chuj z nimi nic nie przyslali ani nic bo jak nie widac tablicy to nic nie zrobia
Mnie tylko zobaczą automatycznie zawracają i jadą za mną i muszę wpadać na pierwsze lepsze podwórko :f
Mnie już znają bo sąsiedzi kilka razy dziennie dzwonia że jeżdzę im pod oknem lub ryje trawniki :lol:
daMik napisał:
Mnie tylko zobaczą automatycznie zawracają i jadą za mną i muszę wpadać na pierwsze lepsze podwórko :f
Mnie już znają bo sąsiedzi kilka razy dziennie dzwonia że jeżdzę im pod oknem lub ryje trawniki :lol:
To dlatego tak często sprzęty zmieniasz :D
Courte napisał:
To dlatego tak często sprzęty zmieniasz :D
jak w jakiś NFS'ach ,żeby spadło zainteresowanie policji xD
xD kask zmień damik jakby się chcialo to kurwa nawet colibrem uciekniesz jak umiesz jezdzci wjezdzasz w las i dzida
Taa jade głowną drogą i szukaj lasu :f
Ludzie koniec spamu
Przemas92 napisał:
Ludzie koniec spamu
powiedział co wiedział :)
Dzisiaj u mnie narąbanego skuterzyste zsadzili ze sprzeta.
A u mnie pijany skuterzysta przywalił w drzewo i teraz ma całą maskę pościeraną i chodzi w kaftanie down
robiliście spam u mnie to się zemszczę
kupel pijany w 4 dupy chciał jechac do domu skuterem bo pilismy u mnie , i go kuźwa siła trzymadłem żeby nie jechał , a po drodze do domu z buta się jeszcze zrzygał , maskara nie nawidzę pijanych kierowców
p.s przepowiednia norvida się sprawdza to forum schodzi na psy , co raz więcej spamu
Przez przemasa który chce być wymiataczem.
tu się zgadzam spami troszkę chłopak i odkopuje tematy jak tak dalej będzie to go ścigne na razie nie jest tak źle
wrona napisał:
p.s przepowiednia norvida się sprawdza to forum schodzi na psy , co raz więcej spamu :D
Haha.. chociaż atmosfera jest w pytkę ... na żdnym forum nie jest tak wesoło :lol: :-P
Danieluuu a planujesz zmienić barwy swojej "suki" ?? bo według mnie te barwy do niej nie pasują za bardzo...
Na różowoooo! xDDDAdverion napisał:
barwy swojej "suki"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPAM
wrona napisał:
przepowiednia norvida się sprawdza
Norvid to ZUO.
zapomnia;lem powiedziec ale mam juz lakier rozowy oczojebny fluorescencyjny w domu :D i w sobote lagi z tarcza montujeNa różowoooo! xDDD