Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Jedno mnie zastanawia. Rozpieprzyłeś piździka i rodzice zgadzają się, żebyś 600?! How?! Sorry, ale trochę chora sytuacja :stuck_out_tongue:

misiek 15 lat i 600 to nic strasznego :) chocby kryszpol niko ;) oni trochę ponad 15 lat ale to żadna róznica rok czy dwa

Wiem,wiem ale oni ogarniaja w chuuchu więcej,bo oni juz pizdziki mieli opanowane a on nawet wolnej nie ogarnia.

Ty ogarnełes wolna taaż Po fotach tego nie widac hahah :573:

Miisiek napisał:

Ty ogarnełes wolna taaż

to może ty się pochwalisz "pro elo stunterze"?
nie każdy wrzuca codziennie foty z jazdy :573:

A czy ja mówię ze jestem pro stunterem,ja chociaz wolną ogarnełem i nie srałem się tym i nie pi*doliłem 3 po 3 jak danielson

dobra, nie ma po co bić piany…
niech danielson robi co chce. nie jesteśmy jego starymi :smiley:

Po 1 jak mozesz wnioskowac po foach jak dalem tylko foty z jednego lub 2 dni bo poprostu wole sobie pojezdzic niz foty robic.
Po 2 pozwola bo z mojej winy nie byl amten wypadek

Danielson Jedno pytanie na które pewnie odpowiesz :smiley:
Mając 15 lat w sezonie 16 (jak się nie myle) rodzice pozwolą OK będziesz jeżdził 600 cc co w to nie wierze bo jest dużooooo podtekstów . To wiedz o tym że jak Cie MILICJA złapie to mama z tatą Cie zapie*dolą ! A ty będziesz miał tylko przypał i to nie mały ! Aha i nie pisz tylko że bez prawka będziesz latał bo wtedy obale się ze śmiećhu ! :smiley: Pozdro

wilus88luki napisał:

Aha i nie pisz tylko że bez prawka będziesz latał bo wtedy obale się ze śmiećhu ! :D Pozdro

No to już możesz się kłaść bo ja tak latam :D

RudY napisał:

No to już możesz się kłaść bo ja tak latam

Rudi, 125, a 600, to jednak spora różnica ;-) wilus88luki ma rację. Na 125 i gościa bez prawka władza patrzy pobłażliwiej niż na gościa na 600.

Tak się Daniela czepiliście , a to jego sprawa czym będzie jeździć :smiley: Jak dla może jeździć nawet r1 :d Byle by dawca nie został ! To chyba o to tu chodzi ?

Dokładnie to tylko i wyłącznie jego sprawa oraz jego rodziny czym lata i jak lata. :slight_smile:

jak na moje jest to bicie piany i nie ma co dyskutować xd

Kupi to wtedy będzie można popisać, Danielson jest zmieńną kobietą wiec może jeszcze 20000 razy zmienić zdanie :wink:

zacząć trzeba od tego ze na motorze w mieście policja nie ma szans nikogo złapać… A jeśli będzie kontrola o ile będzie bo ja jak latam 6 lat na motorkach to NIGDY nie miałem żadnej kontroli!! Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ludzi lata bez prawka motorami, samochodami!!

siwy_fact napisał:

zacząć trzeba od tego ze na motorze w mieście policja nie ma szans nikogo złapać... A jeśli będzie kontrola o ile będzie bo ja jak latam 6 lat na motorkach to NIGDY nie miałem żadnej kontroli!! Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ludzi lata bez prawka motorami, samochodami!!

Siwy moim zdaniem jak bys jechal 600 i cie policja zaczela gonic to bys na miejscu zesrał się w gacie.. tak cwaniaka rżniesz bo cie nigdy nie gonila..

oj spierdalałem już na hondzie NSR 125 bo ona była ściągnięta z Niemiec, nie była zarejestrowana, rejestracja od skutera innego nie było oc…

Także kondzio94 nie praw mi tu morałów… może to nie to samo co 600 ale był motor z biegami był i mocą bliska 40KM i prawka wtedy też nie miałem

siwy_fact napisał:

mocą bliska 40KM

yyy... NSR 125 i 40 koni ? Chyba Ci się coś pomyliło :D.. Ona ma koło 30 :)

dobra, nie ma po co bić piany...

jak na moje jest to bicie piany i nie ma co dyskutować xd

weźcie ludzie się uspokójcie, bo taka dyskusja do niczego nie prowadzi :-)

Courte, jeżeli chodzi o ten nsr co widziałem (co wtedy przyjechaliście we dwójkę ,kto to był ten drugi typek bo nie pamiętam) to ona miała jeszcze podajże arrowa albo coś takiego :smiley: to pare konie więcej na pewno :smiley:

Edit : okłamaliście mnie bo koleś mówił że NIKOMU nie daje jeździć :smiley:

miała gialleli i gaźnik 38mm oraz stożek

bo ja sobie sam wziąłem ją :stuck_out_tongue:

DOŚÆ TEGO SPAMU !!!

:*