Jedno mnie zastanawia. Rozpieprzyłeś piździka i rodzice zgadzają się, żebyś 600?! How?! Sorry, ale trochę chora sytuacja
misiek 15 lat i 600 to nic strasznego :) chocby kryszpol niko ;) oni trochę ponad 15 lat ale to żadna róznica rok czy dwa
Wiem,wiem ale oni ogarniaja w chuuchu więcej,bo oni juz pizdziki mieli opanowane a on nawet wolnej nie ogarnia.
Ty ogarnełes wolna taaż Po fotach tego nie widac hahah :573:
Miisiek napisał:
Ty ogarnełes wolna taaż
to może ty się pochwalisz "pro elo stunterze"?
nie każdy wrzuca codziennie foty z jazdy :573:
A czy ja mówię ze jestem pro stunterem,ja chociaz wolną ogarnełem i nie srałem się tym i nie pi*doliłem 3 po 3 jak danielson
dobra, nie ma po co bić piany…
niech danielson robi co chce. nie jesteśmy jego starymi
Po 1 jak mozesz wnioskowac po foach jak dalem tylko foty z jednego lub 2 dni bo poprostu wole sobie pojezdzic niz foty robic.
Po 2 pozwola bo z mojej winy nie byl amten wypadek
Danielson Jedno pytanie na które pewnie odpowiesz
Mając 15 lat w sezonie 16 (jak się nie myle) rodzice pozwolą OK będziesz jeżdził 600 cc co w to nie wierze bo jest dużooooo podtekstów . To wiedz o tym że jak Cie MILICJA złapie to mama z tatą Cie zapie*dolą ! A ty będziesz miał tylko przypał i to nie mały ! Aha i nie pisz tylko że bez prawka będziesz latał bo wtedy obale się ze śmiećhu ! Pozdro
wilus88luki napisał:
Aha i nie pisz tylko że bez prawka będziesz latał bo wtedy obale się ze śmiećhu ! :D Pozdro
No to już możesz się kłaść bo ja tak latam :D
RudY napisał:
No to już możesz się kłaść bo ja tak latam
Rudi, 125, a 600, to jednak spora różnica ;-) wilus88luki ma rację. Na 125 i gościa bez prawka władza patrzy pobłażliwiej niż na gościa na 600.
Tak się Daniela czepiliście , a to jego sprawa czym będzie jeździć Jak dla może jeździć nawet r1 :d Byle by dawca nie został ! To chyba o to tu chodzi ?
Dokładnie to tylko i wyłącznie jego sprawa oraz jego rodziny czym lata i jak lata.
jak na moje jest to bicie piany i nie ma co dyskutować xd
Kupi to wtedy będzie można popisać, Danielson jest zmieńną kobietą wiec może jeszcze 20000 razy zmienić zdanie
zacząć trzeba od tego ze na motorze w mieście policja nie ma szans nikogo złapać… A jeśli będzie kontrola o ile będzie bo ja jak latam 6 lat na motorkach to NIGDY nie miałem żadnej kontroli!! Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ludzi lata bez prawka motorami, samochodami!!
Siwy moim zdaniem jak bys jechal 600 i cie policja zaczela gonic to bys na miejscu zesrał się w gacie.. tak cwaniaka rżniesz bo cie nigdy nie gonila..siwy_fact napisał:
zacząć trzeba od tego ze na motorze w mieście policja nie ma szans nikogo złapać... A jeśli będzie kontrola o ile będzie bo ja jak latam 6 lat na motorkach to NIGDY nie miałem żadnej kontroli!! Wy sobie nie zdajecie sprawy ile ludzi lata bez prawka motorami, samochodami!!
oj spierdalałem już na hondzie NSR 125 bo ona była ściągnięta z Niemiec, nie była zarejestrowana, rejestracja od skutera innego nie było oc…
Także kondzio94 nie praw mi tu morałów… może to nie to samo co 600 ale był motor z biegami był i mocą bliska 40KM i prawka wtedy też nie miałem
siwy_fact napisał:
mocą bliska 40KM
yyy... NSR 125 i 40 koni ? Chyba Ci się coś pomyliło :D.. Ona ma koło 30 :)
dobra, nie ma po co bić piany...
jak na moje jest to bicie piany i nie ma co dyskutować xd
weźcie ludzie się uspokójcie, bo taka dyskusja do niczego nie prowadzi :-)
Courte, jeżeli chodzi o ten nsr co widziałem (co wtedy przyjechaliście we dwójkę ,kto to był ten drugi typek bo nie pamiętam) to ona miała jeszcze podajże arrowa albo coś takiego to pare konie więcej na pewno
Edit : okłamaliście mnie bo koleś mówił że NIKOMU nie daje jeździć
miała gialleli i gaźnik 38mm oraz stożek
bo ja sobie sam wziąłem ją
DOŚÆ TEGO SPAMU !!!
:*