Skuter jak z koszmaru ;)) UP. Zawieszenie, felgi, optyka !

Oj tam, zejdźcie z chłopaka bo się załamieć i będzie na was xD

powiesze się przez was xD. Na looozie dosiegam 179cm mam xD dobra babka na 99% odda kase mamie wiec bapsterek zostaje ;d i booster juz dziala zalozylem stozek siatkowy rms’a i chodzi ale raz gasnie na wolnych a po chwili ma wysokie wolne xD daje go w pon do serwisu na regulacje od razu na mk niech wyreguluje :wink:

czemu sprzedajesz :frowning: ?

Ja jestem zainteresowany, odezwe się na gg.

Przecie to padło jest nie kupujcie on ma u niego zostać ku rwa jego mać ! :-x

“Głupi Ty! Głupi!” :evil:

Jednak mama kazała zapłacić za szkody ? ;p

Dobrze ci tak :smiley:

Wogole jaka bieda. Nikt nie chce kupić na razie ale mam z 10 ofert dziennie na zamiany na srk’e aeroxy typhoony nrg z doplata odemnie xD

na życzenie zamykam a szkoda:( / wrona

a jednak babsterek zostaje i nawet jest UP :smiley:

Dawaj Danielson

A wiec tak:
Pare UPow:
-Oddalem kase
-boster w serwisie. uszczelka pod glowica poszla, linka gazu i regulacja gaźnika
-kupiłem zywice szpachle i rozowy fluorescencyjny lakier
-w poniedzialek/wtorek montuje lagi z tarcza
-kupuje felge od nowego bostera
-badlook przod/tyl
-jakieś wlociki (tylko jakie ;/)
-klatka
-poprawic stelaz *ojciec spawarke kupil wiec ;D

Danielson napisał:

rozowy fluorescencyjny lakier

Ile za to zabuliłeś ? :-x

Danielson napisał:

jakieś wlociki (tylko jakie ;/)

Bierzesz kartke, ołówek ... i się bawisz; )

20zl za puszke 450ml :wink: właśnie nie wiem jakie ;/ nie umiem rysowac ;/

O proszę widzę że jednak nie idzie do sprzedania no to ładnie po szkoda było :slight_smile:

Chce to zobaczyć jak skończysz nie mogę się doczekać :slight_smile:

projekt bada juz mam, teraz jeszcze jakieś wloty z na zadupku bym chcial i na czaszy ale nie mam pojecia co ;/

Po co robisz boostera jak kupujesz >600 :lol: :mrgreen:

A co nie mogę robic? chce poprostu cos wiekszego i to dostana na tamto kase. odszkodowanie za siebie z warty unicy i ze szkoly dostane jeszcze wiec będzie trochę i jeszcze sprawa przeciwko tamtej babie to tez cos wyciagna

15 lat i 600 niektórzy ludzie są naprawde smiećszni i co będziesz tym po miejscówkach jezdzil? kibla nawet minimalnie nie ogarniasz a ty chcesz 600 umiesz chociaż wolną? :expressionless:

Umieć wyrwać na 5 metrów ;D

Taa a speed 100 cc taki jak ten poprzedni ? :d

ile razy zmienisz zdanie ?

misiek 15 lat i 600 to nic strasznego :slight_smile: chocby kryszpol niko :wink: oni trochę ponad 15 lat ale to żadna róznica rok czy dwa

veis tez 600ccm ma i tez cos kolo tego ma. a 600 jak juz to dopiero na sezon bo teraz nie.

Miisiek napisał:

umiesz chociaż wolną?

umiem i co ? moja sprawa co zrobie i z czym. A do czasu jak kupie 600 więcej na pewno ogarne bo jak mowilem dopiero na nowy sezon biore