Jak niektorzy wiedza bylem wczoraj po bws’ke bo moj speed skonczyl marnie ;). Kosztowala 1800 ale madry tatus zjechal do 1500 jest po jakims tam tunie mechanicznym ale kompletnie nie wyregulowana ;/ trzeba będzie to dzis ogarnac bo dopiero od 55 lapie nitro xD a to za szybko jak na razie na gumy dla mnie ;). A 2x beben wbrem pozorom lekko naciskam i się blokuja kola lepiej niz w speedzie tarcza+hamulec. Z brakow to nie ma zamka siędzenia (po co jak tam tylko bak) i nie ma ssanie ;( koles kupil dellorto 17.5 ale nie kupil ssania wiec trochę kopania na zimnym jest. przebieg?? 2800km bo ma do 9999km tylko licznik. Leci kolo 70 bo się droga skonczyla Ok wiec tak
Mechanika (jest)
-cylek dr evo 70ccm (zeliwo)
-tecnigas next-r (pomalowany caly na srebrno i puszcza koncowka ;/)
-dellorto 17.5mm (ni ma ssania ;/)
-stozek siatkowy (no comment dzis zmieniam na razie na zykla gabke za 20zl)
-bixenon przod (to juz moja robota :D)
-zarowka diodowa tyl (tez moja :D)
Optyka:
-hmm emm… sexi nakleiki na rysach
PLANY
-Mechanika
- Wyregulowac to ;/
- Kupic ssanie chociazby reczne
- Stozek kupić GABKOWY
- Moze yasuni R ??
-Optyka
- Nowy lakier
- lampa przod/tyl (ew. badlook)
A zapomniałem dodac ze to ma byc stunt sucza wiec jeszcze będzie stelaz i crashe ale to nie teraz
Foty od starego wlasciciela (pozniej dam swoje)
Pozniej dam moje bardziej dokaldne
Elo.
Danielson napisał:
2800km bo ma do 9999km tylko licznik.
pewnie się już przekręcił ze 2 razy xD
który to rocznik jestą wygląda dość stary, te gumy na amorach z przodu, kierownica taka kwadratowa xD
co do tuningu, mechanika całkiem ładnie no 70 jest to stunt będzie bajka. a reszta jak seria to zrób mały przegląd silnika jak wario, rolki, okładziny na sprzęgle itd bo mogą być styrane ;)
co do optyki, takie gównienko xD kolor mi trochę nie pasi... ALE TO NIE WAŻNE jak wygląda, to ma być stunt picza (xD) to ma dobrze na kole jeździć a nie wyglądać :D
Gratuluje zakupu i życze długiej bezproblemowej stunt-jazdy ;)
dobra bylem w sklepie i kupiłem tak: rolki 3.5gr motoforce (szkoda mi kasy na polini) xD mam sprezynki naraku niebieskie a pozniej od kumpla biore hebo +50% centralke i powinno ladnie smigac. No z 2x obrecil spokojnie oblookam pasek i sprzeglo jeszcze na gume wchodzic wchodzi. od 10-15 ma chwile jeszcze przyspieszenia ale to za mało zeby dalej przejechac. i next-r puszcza koncowka ;/ co z tym zrobić?? a i mam dysze 78 w nim ;/ i powyzej 70 tak trochę przerywa… jaka dac ?? a i ma jeszcze tylni amor gazowy. wejscie na pompke jest i jest w chuj twardy nie wiem jak to wyregulować ;O
Macie foty:
[ Dodano: 19-10-2009, 13:13 ]
jeszcze jeden psikus otwieram kape a tam… Pasek znanej firmy dayco z ktorego wychodzily nitki i byl przekrecony ze zeby u gory mial zaraz jade po nowy z dziadkiem i bd zmienial ciekawe jak na nowym będzie szedl
haha z paskiem nieźle xD
dysze do stożka to ze 100 bym proponował przy stożku ;p ja taką miałem na 70 i serii gaźniku
a końcówka jak puszcza na łączeniu gdzieś to zakup sylikon do uszczelniania kominków do 1200 stopni i uszczelnij nim, ja nim uszczelniam końcówkę zamiast uszczelek i się trzyma bdb
No całkiem, całkiem Ten kolorek nawet pasuje do tego sprzęta
Paska nie dostalem w sklepie ;/ jutro będzie razem z rolkami wymienie. dzis go obrucilem tylko na druga str… i te zeby ma nieruszone… ktos chyba go juz jako nowego odwrotnie wlozyl no tez myslalem o wiekszej dyszy xD
ty świnio masz ten sam stożek co ja
wrona, sory ale juz go nie mam ;d za maly byl i mam siatkowy z wypelnieniem w srodku z gabki. niedlugo zamowie dysze to jakiegos poliniaka kupie
BW’S <3 jest wypas ale te kola psują wygląd i to bardzo
rozwin to bo nie wiem o co ci chodzi :) felgi czy opony ktore nie maja bieznika ? :DSiWy napisał:
ale te kola psują wygląd i to bardzo
Ogolnie mi chodzi o koła, ja tu widzę normalne lagi tarcze i jakieś felgi 12"
lagi beda ale to w zime. a 12 nie będzie na 10tkach lepiej się lata
No dobra … kiedy pierwszy stunt będzie ?
oo widzę filtr ten sam co mój a bws wypas stunt będzie
Nieee, miała być 125 :-x
No ale cóż, skoro nie jest to tak: BWS`y nigdy mi się jakoś za specjalnie nie podobały, ale powiem szczerze, że nawet ten kolor mi podchodzi . Skoro stunt suka to zrób tez stelaż, crashe itp na początek, a później weź się za badlooka i mechanike, bo i tak go porysujesz i tak :mrgreen: .
btw, wiem, że nie moja sprawa, więc nie musisz odpowiadać, ale zastanawiam się czego kupiłeś takiego za 1800zł jak z odszkodowania dostałeś pewnie więceją Mogłeś już kupić takiego zrobionego pod stunt, albo chociaż trochę nowszego.
1500 dalem pod stuntą sam przygotuje. ojciec więcej kasy by mi nie dal a odszkodowania jeszcze nie dostalem będzie odszkodownaie będzie 125 tka
RudY napisał:
kiedy pierwszy stunt będzie ?
Byl juz ale leci dopiero od 55-60 a wczesniej ma przyplyw mocy od 10-14 i jak wtedy og podrywam to kawalek jade i brka mocy. Pasek kupie wyreguluje i bd latal
O no reguluj to, a to już dużo zrobiłeś z nim;]
A moze choćby jedna fotka ze stuntu?
Ta dzien go ma i juz chcesz fote ze stuntu
Boster taki w kit ogółem mi się tez starsze nie widzą jakoś, nowsze lepiej wyglądają . Nie lepiej było kupić bws-a przygotowanego pod stunt za 900zł ? z kolesiem gadałem za 800 zł by puścił i chyba go łykne
ale ja chcialem blisko mnie… fot na razie nei ma bo wiekszego treningu nie bylo. jutro kupie pasek dam twarda centralke twardsze spreznki lezjesze rolki i powinien leciec jak chcecie mogę wam dac fote jak leci i licznik zatrzymuje się na dolnym plastiku i dalej ciagnie