Boster taki w kit ogółem mi się tez starsze nie widzą jakoś, nowsze lepiej wyglądają . Nie lepiej było kupić bws-a przygotowanego pod stunt za 900zł ? z kolesiem gadałem za 800 zł by puścił i chyba go łykne :D
Ta za tyle kupisz ale bez papierów i po co takie coś jak nawet nie można sobie po miescie posmigać.
nie SiWy, z papierem za 800 dostaniesz… ale ja wolalem wziasc tego wsio sprawne nawet na rozrusznik pali ej jeśli przez 25km zeszlo mi niecale 1/4 baku w boosterze to dobrze czy źle ?
na hugo crashe?? jest tak dojebany optycznie ze mi szkoda kasy na crashe A wiec tak wsadzilem rolki 3.5 gr i do 15 mul lekki zostal dalej leci mala rakieta Ale mam inny problem czy dysza 72 w gaźniku do cylka 70ccm moze byc winna temu ze jak się nagrzeje to jest slabszy ? bo na zimnym z gazu na kolo a jak cieply to z tylu siadam i podrywam i ni huja ciężko jak nic ;/ czy to wina regulacji gaźnika (wieksza dysza) czy cos moze przytartył
Ok dostane malossi sporta do szlifu wiec dam go do szlifu i wsadze ale to w przyszlym miesiącu. Teraz w tyg bd zamawial na racing planet paczek: ssanie reczne (daja do neigo zaworek? ), filtr 4RACE, dysze (jaka ? 90 ? ) i sprezynki hebo niebieskie??
mam na razie stelaz taka prowizorke zeby nie rozjebac lampy (z seryjnego stelaza od speeda zrobilem) a stelaz dojdzie przed weekendem moze zaczelem juz ogarniac normalnie dzieki damikowi za dobre rady i latam bez stelaza na razie ;d kiera bmx hmm w zime pomaluje i kiera moze moze D
E mi to wysyłał fotkę już z normalnym pionem z nogami na podnóżkach pasażera i podobno 10 metrów przejeżdża więc jak na godzine czy tam dwie jazdy to dobry wynik