lampa/maska/zderza/lampa do xsary vtr tak się koncza mini rajdy bo blotnej drodze i w dodatku w kamień duzy przyjebalem. Ale moze mis ie uda zostawic go… pojde do pracy
tym razem twoja winaż?
Zapodaj foty … przy ilu km/h zajebalesą i jak ty to zrobilesąXDD
Tak to jak nie umieć się jezdzić a wsiada się za kółko xD
Podobno błoto poślizg i kamień mu wyskoczył xDD
Hahaha. Uderzył go kamień ;D
tak Danielson , jechał nagle ujrzał zbliżający się ku niemu kamiećń , chciał go ominąć ale ten się w niego wpakował
http://www.youtube.com/watch?v=KhenWhtxva8
Ale ty czekaj … Ty jechałeś samochodem ?!
Tak jechał samochodem MAMY ! :lol:
kamień go uderzył xDD
Idź do mam talent.
O co za idiota ;D
No to hardcore
Atakujące Kamienie 4
reż: Danielson
wyk: Danielson i samochód mamy
hahaha ty debilu xD
przy predkosci 25 km/h zazucilo mnie zrobilem 360 stopni i przy 7,89 km/h uderzylem w kamień, bylo blotko i chcialem pusic drifta na luku o szerokosci 1 stopnia ale niestety bloto bylo sprytniejsze i zgadało się z kamieniem .. kamień nie stad nie z owat uderzyl mnie w maske.. - Mowi Danielson..Danielson napisał:
tak się koncza mini rajdy bo blotnej drodze
Pozdrawiam Kondzio94 Wiadomosci tvp1.
nie tak. na na polu byl taki duuuzy kamień i w niego wpadlem… jechalem z 60-70 ale jak uderzylem to z 20 max bylo xD
Idioootaaaa ;p
Typ jakich mało xD Teraz miano idioty wszech czasów odbieram wronie i rudemu(wcześniej odbierałem mafiozowi i kowalowi ) i przekazuję dożywotnio Tobie :lol:
No moze az tak to go nie nazwe .. Ale konkretny kołek xD !!! . xDD Juz ci mamusia do samochodu niue da nigdy wsiasc .RudY napisał:
Idioootaaaa ;p
No nie mogę, po h*jowej drodze 70 cisnąć i to jeszcze nie swoim autem i rozpieprzyć… to przykre
Nie no dobra, nie smiejmy się z chłopa… moze myslal o dupciach… i moze skonczymy z OT?xDD
Tak … kończymy OT
Ja mam jeszcze jedno pytanie ? Denilson dosiegałeś nogami do pedałów ?
Skoro wszyscy nazwali go Idiotą to i ja się przyłączam
Rodzi się nowy Kubica